Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
За 11 еп. съм възприел този подход, за да има баланс, защото Рокерът и Терминаторът почват с по-малко париНа 11ти епизод може да се направят разклоненията спрямо характерите без да се описва как точно ще репликират магазинера.
За битката с двамата се чудя дали не можем да разширим малко размяната на удари.
За състезанието Страхливец може да си остане по този начин или да се преработи по дръг вариант.
Спасе - прочети ми по-горе мнението как точно може да станеш шеф на банда.
Смисъла беше да се докара "по-рокерска" история. Да кажем нашия човек се бори да се издигне в банда и някой му завижда => тупаник без да се убиват. Или сбиване заради някоя от мацките. Не стига, че в Мега ми резнаха "еротиката", ами и вие сега искате да махнете хладните оръжия. Че то рокер без нож или верига бива ли? Амо ако както си поркат някой "колега" вземе, че му разбие бирена бутилка в главата. Няма да го застреля за такава шега....
Имам още едно нещо: реално оръжията
- Палка –
- Бейзболна бухалка –
- Верига –
- Нож –
Ти вършат работа само в НИВО 1, а по-късно за търговия - и не виждам много смисъл в тях за бойната система - все пак ако имаш пистолет няма да вадиш нож...съгласни да ги премахнем??? А само да сложим имаш право да си избереш едно хладно оръжие по избор, за да може да се връзва с историята на битката![]()
Има поне две причини да използваш нож, ако знаеш как да боравиш с него:все пак ако имаш пистолет няма да вадиш нож...
Абсолютно съгласен
Има поне две причини да използваш нож, ако знаеш как да боравиш с него:все пак ако имаш пистолет няма да вадиш нож...
- не ти трябва разрешително за носене на нож
- с пистолета не можеш да убиеш някого, без да вдигнеш шум, освен ако не е със заглушител
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas