Получени "Благодаря": 1221
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
3,4,5 .- обожавам стиймпънка. (Сандърсън ми е сред любимите автори), също и уeстърните. мистериите също са интересни, стига да не се отива в крайности.
от кръстословица до кръстословица има разлика. Последната кръстоловица, бе доста сложна, изключителон свързана с книгите игри и не видях водоравно , по-скоро ме отблъсна, отколкото да ме привлече. За масова публика трябва нещо по просто
Принципно си прав, но темата е отворена...така че може постоянно да се пише, едва ли преди излизането на новия брой ще се започне с нещо другоИ аз най-вече 2, но с Торо сме чели въпросното произведение, на което е продължение, така че може би е най-добре да питаш хората, след като се запознаят с първи епизод на сагата в 9-ти брой.
фантастика ми е любим жанр, но това "пародийна.... изпълнена с много хумор, но бих казал добър" ме притеснява. Тук опираме до тълкувания какво е добър хумор и какво - не. за мен добър хумор са смешките на Блонд, и донякъде, само донякъде на Уилко (посредствен хумор), а Замъкът Муш-Мурок на Колин леко ми тъпее, обаче сигурно има хора, за които Блонд е скучен, а Колин е връх в смешките.
Затова се отнасям леко скептично към всичко в което е замесено хумор. Майкъл написа игра, която трябваше да е смешна, но като гледах как хлапето на шефа се гаври с теб, това го пиша в графа "черен хумор - тип извращение", който винаги ме е вбесявал, вместо да ме кара да се забавлявам. Има обаче хора които се напикават от смях, като гледат как някой слага кабърче под стола на друг човек. Същите хора ще реагират гневно, ако го направиш на тях и се хилиш. Затова - с хуморът съм скептичен. Нека излезе произведението, нека се произнесе публиката и тогава ще си кажа мнението.
Няма лошо да е новаторско, няма лошо и да е пародийно (Пратчет ми е също любим автор), но е важно как ще е направено.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas