Получени "Благодаря": 2
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Да, в "Гората на Демона" можеш да зациклиш на няколко места, но въпреки това за мен е велика книга. Играх я наскоро след прекъсване от около 15 години и пак ме изкефи. А и си спомнях много неща. Дали ще зациклиш си зависи от теб, ако не искаш няма да го направиш.Само на мен ли ми се струва, че в "Гората на Демона" е възможно да зациклиш в повтарящи се ситуации на повече от едно място?
...Схеми правехме, по-често на ръка...
...Схеми правехме, по-често на ръка...
Случайно да пазиш някои от тях в дигитален вид и би ли ги споделил евентуално във форума? Винаги ми е било любопитно да разглеждам схемата на играта успоредно с нея самата, но и винаги ме е мързяло твърде много да си я направя.
Не пазя нищо, за което много съжалявам.
Имаше грешки, но не толкова много. Бойните системи на Джордж за мен винаги са били интересни, поне при първите няколко битки. С първата "Арена" прекарах незабравими часове, като се опитвах не само да спечеля, но и да изиграя всички варианти в цикличната схема.Основна грешка в книгите-игри за мен е бъгавата и неработеща бойна система, за пример за пример мога да дам почти цялото творчество на Джордж М. Джордж и повечето стратове. Всяка книга-игра с бойна механика трябва да се тества, преди да се издаде
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas