• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
Книги-игри
/
Нови книги-игри
/
Приказки-игри
/
Най-най-голямото приключение на малкото таласъмче

• 1
  • 1
03 Май 2023 11:35
ze BG's Avatar
ze BG
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 371
Topic Author
Най-най-голямото приключение на малкото таласъмче #141696
Дошло ли е време малкото таласъмче да порасне и каква е рецептата за това? Готови ли сте да напуснете пределите на познатата ни вселена? Ще посетите ли Планетата на готвачите, или тази на лекарите в търсене на рецепта? Ще се приземите ли на скования от лед свят на грамадни роботи, или ще откриете динозаври? Ще стигнете ли до Планетата на таласъмите, или до тази на неталасъмите? Всичко зависи само от вас!

Впечатляващият завършек на знаковата трилогия на Никола Райков отново ще ви отведе в светове на безгранична детска фантазия в търсене на истинския отговор на въпроса „Какво значи да пораснеш?“.

Book3_Large.jpg
trylogy_plus_eglish_large.jpg

Повече информация за всички нови неща (юбилейни издания, английско издание, пижами, подаръчна кутия), както и възможност за предварителна поръчка с отстъпка можете да откриете на: prikazka-igra.com/10-godini.html

prikazka-igra.com/book3-10-years.html
Прикачени файлове:
Book3_Large.jpg
trylogy_plus_eglish_large.jpg
Следните потребител(и) изказаха благодарност: Meriadoc, Вилорп, Ал Торо, Mindcrime, harlequin, ringlas, gbm, kiril_ps, Efix7, Etom, lagrestin

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

04 Май 2023 13:34
Etom's Avatar
Etom
Окото на Бога
Окото на Бога
Скрий Още
Получени "Благодаря": 234
Най-най-голямото приключение на малкото таласъмче #141698
Страхотно изглежда и е чудесен подарък за подрастващи. Препоръчал съм поредицата на много родители и остават доволни.

"Винаги си избирай по-голям враг. По-лесно се улучва."
Тери Пратчет
Следните потребител(и) изказаха благодарност: ze BG

18 Май 2023 17:15
desislava_vaseva
Тарикат
Тарикат
Скрий Още
Получени "Благодаря": 9
Най-най-голямото приключение на малкото таласъмче #141734
Отзив за книгата „Най- най- голямото приключение на малкото таласъмче“ с автор Никола Райков

Сдобих се с книжката „Най- най- голямото приключение на малкото таласъмче“… Исках да оставя максимално обективен отзив. За това първо прочетохме книжката заедно с голямата ми дъщеря и мъжа ми. Преди да напиша своето мнение, искам да споделя, че това НЕ е платена реклама, а реална оценка на доволни читатели.
Общо взето, впечатлена съм от книгата „Най- най- голямото приключение на малкото таласъмче“ с автор Никола Райков. Увлекателното й съдържание е примесено с голяма доза страхотно чувство за хумор. Според мен книжката е подходяща не само за деца, но и за възрастни. Тя е идеален подарък за всеки, който обича фентъзи, книги – игри, книги за приключения. Мен лично ме върна в детските години, когато бяха „модерни“ книгите – игри. Много тийнейджъри в края на 1890-та и началото на 2000-та година четяха подобен тип книги. Аз имах няколко такива книжки и ги препрочитах редица пъти, тъй като всеки път развоя на събитията в тях беше различен в зависимост от личните решения, които читателя взима. За това книгите - игри са актуални и днес.

Като фен на фентъзи книгите и филмите мисля, че книжката е страхотна. Напомня ми на комичните фентъзи романи на Тери Пратчет. Освен това, малко ми наподобява стила на Джани Родари. Леко напомня и за сагата „Междузвездни войни“, поради това, че голяма част от сюжета се развива в необятния космос. Илюстрациите, от друга страна, са просто зашеметяващи – изключително детайлни и пъстри. Всеки, който закупи книгата, ще се увери в това.

Голямата ми дъщеря много хареса книгата „Най- най- голямото приключение на малкото таласъмче“. Вече няколко дни я приспивам, докато й я чета. Мисля да закупим и другите две книжки от поредицата – „Голямото приключение на малкото таласъмче“ и „Още по-голямото приключение на малкото таласъмче“, защото искам да я запаля по подобен тип книги. Тя е впечатлена от изображенията в нея – кара ме да ги разглеждаме заедно и да ги коментираме. Мъжът ми също се включва в „решаването“ на загадката за малкото таласъмче, давайки предложения кое действие да предприемем и с коя глава на книгата да продължим приключението.

Нека подкрепяме българските автори. Мисля, че някои от тях, сред които и Никола Райков, напълно заслужават да бъдат високо- оценени. Освен това мисля, че всеки тийнейджър трябва да има книгите на г-н Райков в своята библиотека. Те развиват въображението, стимулират творческото мислене и подтикват към любов по четенето, което обогатява речниковия запас.

Сърдечни благодарности на автора Никола Райков за преживяването. Докато четяхме книжката, мисловно се пренасяхме в неговия пъстър и забавен свят.

Отзивът е от доволен читател - Десислава Васева
Прикачени файлове:
20230510_182550.jpg
20230510_182609.jpg
20230510_182625.jpg
20230510_182817.jpg
20230510_182851.jpg
20230510_182605.jpg
Следните потребител(и) изказаха благодарност: Meriadoc, Ал Торо, gbm, ze BG, kiril_ps, dechoto, Etom, anplmat, lagrestin

20 Май 2023 00:40
Ал Торо's Avatar
Ал Торо
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 2045
Най-най-голямото приключение на малкото таласъмче #141735
Ще се окаже добър тоя Райков... ще взема и аз да пробвам как ще мине новото му произведение с децата, след такъв хубав отзив :)
Следните потребител(и) изказаха благодарност: ze BG, lagrestin

• 1
  • 1
Форум
/
Книги-игри
/
Нови книги-игри
/
Приказки-игри
/
Time to create page: 0.206 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Препоръки и интересни игри (10 Мнения)
    • в Общи приказки / PC игри и конзолни
    • от kiril_ps
    • Today 15:40
    • Продължения на книги-игри, които трябваше да се из... (18 Мнения)
    • в За заглавията от първата вълна / Общи приказки
    • от Вилорп
    • Today 14:44
    • Ти си Дедпул (14 Мнения)
    • в Нови книги-игри / Други нови книги-игри
    • от Radko
    • Yesterday 13:56

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg