Факт.... Корицата на Коблин според мен не е по-добра, но също така е сигурно, че е направена много набързо...
Първо, лично повторих, че не целя да обидя, камо ли да се подигравам, на Джордж. Ще ти цитирам нещо, което написах снощи в шаутбокса (да не е написано в тази тема, но така се случи разговорът) :
О, не думай. Ама не казахте това нали?Според мен по-скоро се коментира цялостния look and feel. Пародията се личи повече от корицата на Гоблин-а.
Казахте нещо съвсем друго. А аз ви предупредих, внимателно и шеговито..., да не се изказвате лекомислено за корицата като цяло, за да не обидите работата на Джордж...
На Уейновата корица няма нищо забавно... освен надписът "НАЙ-СМЕШНАТА КНИГА-ИГРА ИЗДАВАНА НЯКОГА".
Ми ето, казваме ти - авторското (в случая на Коблина) е по-добро от фотошопирането на картинка от интернет. Ако от това не си се поучил от краха на КИ първия път, не знам от какво си се поучил...... Да бяхте казали просто: по-добре с карикатура вместо с реален шлем - и тва е...
Ако си искал да се изфукаш с настоящата корица - явно не се получи. Ако си потърсил съвет за нещо, което да се промени по нея - виж, това го получи. Фактът, че не ти изнася не ти дава право да обиждаш (ин)директно маса хора тук (защото точно това правиш).... Иначе личното ми мнение e, че Езълът на Коблин е страхотен - и то е от 5 месеца назад, когато за първи път видях картинката му с елхата (по-добра от тази му тук всъщност). Та мислите ли, че има нужда да ми го казвате и вие тва, след като СЪЩАТА тая картинка, която Коблин е лепнал на пародийния си макет (пуснат на майтап, ако не сте загрели), е поръчана ОТ МЕНЕ, за същата тази книга, преди МЕСЕЦ още! Чаткате вече обстоятелствата.
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Хайде да спрете да ме намесвате където ви скимне.Улф също.
Книги-игри в България, 1991–днес
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas