Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Това можеш да го твърдиш само ако имаш аргументи. Аз мога да ти покажа грамоти от международни конкурси, така, че вероятно мнението ми е малко по-точно от твоето или поне е малко по-компетентно.Доста излишно и неточно в някои детайли мнение.
Който е видял корицата и го е обсъждал с мен все е бил разочарован. Погледни си и темата за рецензиите. И там впечатленията на хората от корицата са от "не е чак толкова зле" до "зле е". Това не виждам как се води за особено положително мнение.Гледай мненията на хората ВИДЕЛИ корицата, не старата тема.
Корицата на "Асаснините" не е лоша, но спорд мен тя е една от причините в сайта на не-помня-точно-коя-книжарница-беше, книгата да е класифицирана като "детска литература". Ти самият твърдиш, че не е била замислена като книга основно за деца, а за всички възрасти.Или пък нещо да кажеш за кориците на Асасините, двете на Арт-албума, оранжевата на Коприна в нощта и Кеч-комикса (има ги в онлайн-магазина някои), преди да вадиш почти личностни заключения?
Не те заговарям - посочвам ти. Посочих ти и преди това, други също ти посочиха, но твоята глава е най-голяма и, нали... Мисля тука никой не е "мислил злото" със съветите си (за някои от които по белия свят преспокойно се заплаща) . Все пак везните като се наклонят 10 към 1 е редно човек малко от малко да се замисли, нал' тъй.
Клинт Истууд ряпа да яде пред мен...П.П.: Може би ти не се фръцкаш и си невъзмутима като Клинт Истууд? Ще се опитвам и аз така. Шегувам се в този пост, не се връзвай, моля.
Аз пък сега какво съм направил?... Все още не съм изяла Психото с парцалките...
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas