Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
На моето копие от книгата са му сериозно прецакани страниците, След 128-ма идва 149-та, но на гърба й си стои 130. После следват 131, 152, 145, 134, 135, 148, 157, 138, 139, 160... Някои страници липсват, други ги имам по два пъти и така. Та много бих се радвал ако книгата ми бъде заменена
За момента спирам с плюенето, че Гошо още не е дочел Дракона, а и аз не съм започнал Калояна. Ще видим натам как са нещата.
Попаднах на следния проблем:
Имам 6 месеца затривам 3 с аристокрацията и...
Какво ставаше в такъв случай? В правилата май се казваше, че не можеш да се захванеш с нещо което ти иска повече време от колкото имаш, ама тука се захващам и после ми казва колко време губя...
156 ти епизод
Докато се измъквах от константинопол имаше един доста стране избор:
Решетка е наполовина във вода, вземаш камък и трябва да решиш как ще блъскаш по решетката та да я счупиш:
а) Засилваш и удряш направо
б) Гмуркаш се и блъскаш с камъка под водата
Разбирам защо в първия случай ще трупаш негативи, ама не разбирам как ще замашваш под водата и ще успееш да свършиш работа!?
Аха аха да се измъкна от Константинопол и ме кара да прибавя Шанс, що ровене беше докато разбера че такъв параметър въобще няма. За книга в която шанса ще се ползва е неудачно решение да кажеш на читателя: Ако се наложи намери си начин да се оправяш!
Тамън се измъкнах и се надянах на битка:
Да виждате нещо нередно в тая система? Да се използва параметър определящ сбора може да е „реалистично” колкото повече те бият толкова повече те бият, но не е добра механика за игра.
Битката продължава докато Противника стигне до 0 Сила/живот или героя до 1 сила/живот. После ти казват: Губиш 1 Сила...!?!?!? и разказа продължава как се свестяваш и разни други мъки.
Глава 2 страшно ми хареса, до толкова че зарязах играта и си четох чинно всички възможни положения. След като продължих с играта и навлязох в по-динамичните части дългите самали тотално ми скапваха удоволстивието. Много нехумогени бяха. Та стигнал съм до Първи стъпки и ще продължа на там да видя как е.
Битката продължава докато Противника стигне до 0 Сила/живот или героя до 1 сила/живот. После ти казват: Губиш 1 Сила...!?!?!? и разказа продължава как се свестяваш и разни други мъки.
тъпо...
всъщност битката Е фатална значи.
.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas