Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Не е пропуск... просто аз съм шматка... имаше опция да й се даде стъкленицата преди измъкването.Пропуск на Торо, да си вземе бележка!
Абе какви сте мекици всички! Бастисвате една камара народ за да стигнете до нея пък после ви е жал д си свършите работата за която сте изпратени? Що не ви беше жал като заклахте овчарчето или пък стражът? Да не говорим, че в Аврея което се води предишно приключение сте някакви изверги колячи, а тука ви се усмихва някаква... и айде ойде коня у ряката.
Малко съм предубеден щото кучката се пробва да ме застреля при първото изиграване.
Изобщо не подозирах, че има такава опция.Що не ви беше жал като заклахте овчарчето
Това е при самозащита, до колкото си спомням.Малко съм предубеден щото кучката се пробва да ме застреля при първото изиграване
предишно приключение сте някакви изверги колячи
Аз ли нещо забравям вече или под "пиеш си кафето" имаш предвид [offtopic]"току що съм се опитал да я отровя"?[/offtopic]Ами не е при самозащита, гръмва те както си пиеш кафето при нея.
Тва пък къде е?задължително убиваш поне един бюстител на закона.
Искрено се надявам, че в реалността не казваш "работодатели" на хора, които те шантажират под страх от смъртно наказаниеАко прецакваш всички работодатели дето не те кефят до къде мислиш че ще се докараш?
Абе какви сте мекици всички! Бастисвате една камара народ за да стигнете до нея пък после ви е жал д си свършите работата за която сте изпратени? Що не ви беше жал като заклахте овчарчето или пък стражът? Да не говорим, че в Аврея което се води предишно приключение сте някакви изверги колячи, а тука ви се усмихва някаква... и айде ойде коня у ряката.
Малко съм предубеден щото кучката се пробва да ме застреля при първото изиграване.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas