В случая обобщено за процесите преди влизане в печат. В момента се занимавам с 5 книги-игри, като Абаносовия дракон е последна в поточната линия, но там работата е повече при мен в момента, което означава, че бързо може да се свърши. Почти съм приключил с моята част по редакциите на "Зъби" и "Убежището", по "Вълча дупка" работя много активно в момента с автора, мисля с добри резултати, "Седемте живота на Мая" вече е изпратена на коректор и скоро влиза в предпечат и печат, а с "Абаносовия дракон" съм на ниво редакция от доста време, от скоро по-активно. Може да излезе и допълнителна работа по "Призвание герой представя".
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Мен пък ме кефи много, но аз не нищо не разбирам от илюстрации, тъй че ще си мълча!Илюстрацията не ме кефи грам, но не знам от къде да започна с аргументацията!
Да, скоро ще разкажа повече за тях и тук, вероятно с по две думи и за играта, а не само за историята. Някои вече понаучиха на таласъмията, но сега ще дам по-подробна информация, само да остане време."Зъби", "Убежището" и "Вълча дупка" са имената на игрите от 4 сборник?
Няма. "Негативното" представяне и погледа от водата нагоре под ъгъл са част от артистичната визия на илюстраторката.Торо само не ми казвай, че има битка между кораби посред нощ?
В коментари по илюстрациите няма да участвам, нито ще вземам предвид, но това да не ви спира
Имам човек, който се грижи за това и съм му гласувал доверие.
Не ми пречи да си я коментирате. Пускам я като всеки продукт - някои ще я харесат, други не - не виждам защо трябва да говоря аз за нея и да я хваля.Тогава защо пускаш илюстрацията? Обикновено, когато някой показва нещо, той го прави за две неща: или иска да се похвали, или иска мнението ни. Ти не се хвалиш с картинката, значи трябва да я критикуваме.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas