Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Хахахаха, защо ли ми звучи толкова познато всичко това? А ти самият какво направи като играч в Асасините 1?Не ми се иска да подхождате към книгата с "power-play" подход, защото се притеснявам за вас, да не ви намали удоволствието. Има я игралната част, но аз бих препоръчал следното - представете си какъв герой искате да играете, какво да може, какъв Котарак бихте били. След това разпределете точките така, че да се доближават до вашата представа. Така ще е най-приятно и със сигурност ще имате шанс да минете книгата, независимо от разпределението.
Избрах си уменията, които ми бяха най-приятни за игра по описанията им, точно както препоръчвам да направят читателите на "Абаносовия Дракон". Относно статистиките на Асасините, не виждам как се ролплейва със сух статс (бързина или ловкост?)- разпределих си ги просто като точки, за което бях обявен дори за cheater (въпреки че съм спазил правилата), а не за power-player или поне abuserХахахаха, защо ли ми звучи толкова познато всичко това? А ти самият какво направи като играч в Асасините 1?
после вкара усредняването, което намали разликата чрез намаляне на опциите за разпределяне
Какво ще рече power play в този контекст ?Не ми се иска да подхождате към книгата с "power-play" подход, защото се притеснявам за вас, да не ви намали удоволствието.
Ще напишем с теб една накрая заедно май :clap:вместо соя няма ли да е по-добре да се каже "тука са хората от моето тесто", "от моята черга"? освен! ако "соя" не е част от някакъв крейски диалект.
Ще рече изчисляване на процентни шансове вместо изграждане на персонаж. Двете не си пречат, но рядко се случват едновременно
Какво ще рече power play в този контекст ?Не ми се иска да подхождате към книгата с "power-play" подход, защото се притеснявам за вас, да не ви намали удоволствието.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas