• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
Книги-игри
/
Нови книги-игри
/
Сдружение книги-игри
/
Котарака и Светът на Крея
/
Дискусии, коментари и критики СЪС SPOILERS

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 6
04 Апр 2011 18:01
invincible
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 3
Дискусии, коментари и критики СЪС SPOILERS #7565
Сега претърсих къде изскача заека. :D Еми така е, като се правех в началото на темерут и не говорех с никого в имението, изтървах тая благинка. :evil:

<!-- w --> www.cherepov.free.bg <!-- w -->
... e=youtu.be

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

04 Апр 2011 18:03
Pe6ka_S_Mnenie's Avatar
Pe6ka_S_Mnenie
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 137
Дискусии, коментари и критики СЪС SPOILERS #7566

invincible писа: писа:
Сега претърсих къде изскача заека. :D Еми така е, като се правех в началото на темерут и не говорех с никого в имението, изтървах тая благинка. :evil:

Ти сериозно ли бе!? :o Че то тая книга за това е писана! :lol:

"Много се размножихме..."

- Гадняр към Главния Гадняр в един филм.

04 Апр 2011 18:06
invincible
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 3
Дискусии, коментари и критики СЪС SPOILERS #7568

Pe6ka_S_Mnenie писа: писа:

invincible писа: писа:

Ти сериозно ли бе!? :o Че то тая книга за това е писана! :lol:

Добре, че споменахте тук, така и нямаше да разбера. :D Ама сега видях, че има вариант, първо спиш с принцесата, после и теглиш ножа :twisted: :lol: Това вече е брутално измислено, но авторът явно се е погрижил всички варианти за изкълчени мозъци да съществуват. :lol:

<!-- w --> www.cherepov.free.bg <!-- w -->
... e=youtu.be

04 Апр 2011 19:16
RudeBoy
Нещо, някакво, такова
Нещо, някакво, такова
Скрий Още
Получени "Благодаря": 0
Дискусии, коментари и критики СЪС SPOILERS #7582
Орел получаваш като убиеш принцесата по сложния начин - тоест нахълтваш при нея без взаимоотношения

Иначе аз имах 30 точни отношения и не получих цяр - получих по-дебелия :s

04 Апр 2011 20:39
Kromodor
Окото на Бога
Окото на Бога
Скрий Още
Дискусии, коментари и критики СЪС SPOILERS #7601
30 нищо не е.

Споко, преиграй пак и този път тествай друг начин и ще стане :)

Като цяло - ако играеш твърде неутрален (т.е. нито да се бута някъде, нито да предприема каквото и да е), пропускаш хем далаверите от едната посока и далаверите от другата посока. Т.е. нямаш опции, нямаш съюзници и злите конспиратори просто изкъртват. No connections no assets.

На мен, лично, това ми хареса. Един вид ако просто седиш и чакаш нещата да се случват - се мре.

Изтеглете "Котаракът и Спасението на Аврея" безплатно
www.legacyofkreya.com
www.legacyofkreya.com/blog
www.facebook.com/legacyofkreya

04 Апр 2011 22:40
Ал Торо's Avatar
Ал Торо
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 2342
Topic Author
Дискусии, коментари и критики СЪС SPOILERS #7659
Да спомена, че "цяр" е постижим и без отношенията.

05 Апр 2011 09:41
Branimer's Avatar
Branimer
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 38
Дискусии, коментари и критики СЪС SPOILERS #7727
Вчера я врътнах отново, много се изкефих, този път събрах 95 точки. Абе, а възможно ли е да направиш резултат 100 :s

05 Апр 2011 09:59
Kromodor
Окото на Бога
Окото на Бога
Скрий Още
Дискусии, коментари и критики СЪС SPOILERS #7736
Както някой откриха, 95 е максимума.

Както знаем от Микрософт - това е фючър в системата, с цел да не дава обратна информация на играчите. В никакъв случай не е пропуск, който е допуснат- :mrgreen:

www.legacyofkreya.com

08 Апр 2011 10:48
Вилорп's Avatar
Вилорп
Premium Member
Premium Member
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1186
Дискусии, коментари и критики СЪС SPOILERS #8231

Pe6ka_S_Mnenie писа: писа:

Вилорп писа: писа:
Авторът е заложил същата клопка като Майкъл в първата си книга, ако решиш бързо и точно да свършиш работата накрая гориш, защото не това е била идеята. Разбира се това го разбираш след първото изиграване.

Грешно. Ако минеш качествено момента с проследяването на Леголаста може да научиш доста допълнителна информация относно ситуацията в която е натикан героя ти. А за да стигнеш до "заек" не трябват толкова много точки отношение (т.е. - възможно е да си го играл тИмИрут до към средата на играта, да кажем...).

Имам в предвид, че ако не се опитваш да избягаш няма как да научиш за GPS-а дето са ти инсталирали и в крайна сметка няма как да завършиш жив. Колкото до заека, при първото изиграване уставих че не съм го извъдил ош шапката само за 1 точка. Имах 27, а ми трябваше 28 или повече. В крайна сматка нещата така бяха наредени че пак щях да умра дори да го бях извадил.

Цвят за модериране
Линк към каталога с дигитализирани книги
knigi-igri.bg/forums/digital-gamebooks/4...italni-proizvedeniya - нови книги

08 Апр 2011 10:50
Pe6ka_S_Mnenie's Avatar
Pe6ka_S_Mnenie
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Дискусии, коментари и критики СЪС SPOILERS #8232
За GPS-а - отново грешно. Най-елементарния начин да го "откриеш" е да се сбиеш с Реналд, но за беля в този случай наистина трябва да имаш високи отношения за да завършиш играта.

08 Апр 2011 11:00
Вилорп's Avatar
Вилорп
Premium Member
Premium Member
Скрий Още
Дискусии, коментари и критики СЪС SPOILERS #8235
най-елементариния е да хукнеш да бягаш като излезеш да пасеш овците, като преди това се пробваш да лъжеш нещо овчерчето. Ако се сбиеш с Реналд, после трябва да изпълниш една камара други условия и шансът ти е или много високи отношения или да лъжеш нещо Митъл, ако не трябваше дори да си в неговата стая.

Ще ми е интересно дали в следващата част можеш да си пренесеш окото и сока от кодовите думи, както сокола и орела примерно, но първите две ми се струват доста важни и полезни.

Цвят за модериране

08 Апр 2011 11:02
Pe6ka_S_Mnenie's Avatar
Pe6ka_S_Mnenie
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Дискусии, коментари и критики СЪС SPOILERS #8236
За "сокол" и "орел" Сашо потвърди (т.е. ще има опция как е завършила предната книга).

08 Апр 2011 13:20
Вилорп's Avatar
Вилорп
Premium Member
Premium Member
Скрий Още
Дискусии, коментари и критики СЪС SPOILERS #8243

Meriadoc писа: писа:
При мен нещата станаха така - реших да ида първо при Тано, после се пита директно ли влизаш или тайно, реших тайно и видях, че нарцисът е при него. С други думи - преобладава шанса.

Понеже наваксвам с тая тема... тука много ми се искаше да взема нарциса и така да прецакам плана или поне да го отложа. Да не говорим, че наличието на цветето при Тано не е доказателство че той е предателя, може да се о принудили да ми го даде както принудиха мен. Котаръкът обаче реши друго =/. После що разправям, че първо лице не го възприемам като че аз играя.

Така наваксах и мога да разкажа за първото минаване:

Вначалото реших да се придържам към плана, а не да обяснявама после на прачителя защо е счупена фигуркта, оказа се че това въобще не стига до поръчителя та тука изгорях. На стражите се предадох, все пак не съм направил нищо лошо, просто си се мотая по улицата, тука не разбрах защо ме прибраха.
При разпита с капитана не исках да ми наранят хубавичкото лице, а и решех че ако издадеш съучастниците си повече никой няма да те наема и затова почнах да го баламосвам като не мина номера млъкнах. По това време си мислех че черешите са защото си прострелян и кървиш и се радвах че не съм хукнал по улицата.
В имението избрах да разпитам елфът за него самият по логиката че икономът винаги е виновен, тоя обаче се оказа някакъв приятел нашефа от детинство, като не ми излезе от подозрението. Пренебрегнах думите на слигинята, тъй като не желаех да се набивам но очи по презумцията че каквото и да се случи тя ще обвини първо мене. Избрях си стаичката на тавана, пак за да не се набивам на очи и когато дойде момента да действам на спокойствие. На първата закуска се изхвърлих та даже и целунах ръка, където загубих малко точки отношение (това го разбрах в поселедствие). Разказах си чистосърдечно за какво съм тука а след това я оставих да говори за себе си. На пашата с уфсите не съм пробвал да бягам, защото все пак бях поел задача и заложих на професионална чест, какъв е смисълът да приемам пък после да бягам!? Овчерчето май нещо за овците го разпитвах колкото да се намерим на приказка. На лозето набрах и бокутче а като ме заядоха доста се замислих но накрая сметнах че куче дето лае не хапе и отвърах с шега, отнему малко време да я схване и тамън си виках че нещата ще се смарандясат и тоя се разхили, та си взех кодовата дума крило. На алкохолната вечеринка избрах да ги разтърва и зачеркнах някаква дума дето я нямах но явно съм се издигнал в очите на Митал. После в гората реших да подпитам момата за нейните проблеми, а тоя пич така подхване темата че не е истина: Кажи какво е да нямаш никакви приблеми!?!? *пулещо си човече*. Тя па взе че се депресира.
Приех задачата и го причаках на кръстопътя за по сигурно, човека, тъй де елфа, взе да бере цветенца и моя пишлигарин реши по не знам каква причина че са го разкрили. Стражата я отхвърлих категорично, тъй като точно тя ме беше пратила в имението, сигурно щеше да е странно да ме видят в града. Минах първо при Тано, като логично поне за себе си реших, че щом съм нелегално в града нетрябва да влизам явно в кръчмата. Промъкнах се в стаята и тука Которляка пак изпадна в някакъв потрес за нарциса. По горе съм обяснил надълго по въпроса. Минах при Хрисам, като за момент се замислих къде може да е, но понеже до два три дни можело да се крие в оная дупка а по май планове бяха минали точно толкова реших да рискувам. Почуках и пича си изплака душата. Понеже ми беше останало още малко време реших все пак да хвърля един поглед и на стражата с мисълтта че се ще ми дадът още един шанс да се откажа, да ама ни вишни ни рицари и така си се върнах в имението с плъх и пор. Нарцисът ми бе в стаята което малко ме учуди щото беше при Тано, а пича невиждам как ще пребяга да ме изпревари, ако той е виновен и цветето не се среща под път и над път. Нищо де преглътнах го и това и минавайки по покрива бавно и вниматело се спуснах до тераската на момата. При 26 отношение тя не ми налетя ами просто влязох вътре и заразказвах че се готви покушение нарлеща ѝ. Като най-тежкия ми избор в цялата история беше дали да ѝ сипа отровата в питието или да я порна. Реших че наръгването с ножа ще е очевидна причина за смъртта, та го сипах в чая. Е тя ме застреля, по незнайно какви доводи но се надявам поне че после си е изпила чая гадината. F6 Прерязах ѝ гърлото като на пиле, сипах кръвта в устанцата и се изнизах като поп към стаята си придържайки се към плана. Умрях втори път и взех да се ядосвам. Прелистах варианта с бягството нито цяр нито сокол сиреч няма измъкване.

Та преди почването на листенето: 15 с едно зареждане портокал пор и плъх още 15 +25 за орела = 55

Каж годе 2-3 часа игрално време за 4-5 дни докато пътувам я врътнах първия път.

Цвят за модериране

08 Апр 2011 13:31
hameleona
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 10
Дискусии, коментари и критики СЪС SPOILERS #8246

най-елементариния е да хукнеш да бягаш като излезеш да пасеш овците, като преди това се пробваш да лъжеш нещо овчерчето. Ако се сбиеш с Реналд, после трябва да изпълниш една камара други условия и шансът ти е или много високи отношения или да лъжеш нещо Митъл, ако не трябваше дори да си в неговата стая.

Ще ми е интересно дали в следващата част можеш да си пренесеш окото и сока от кодовите думи, както сокола и орела примерно, но първите две ми се струват доста важни и полезни.

Просто излъжи овчарчето и то ще ти каже за знака ;)

Only the ladder is real. The climb is all there is!

The Warden: Elves have strange powers.
Sten: Being easily conquered does not constitute a "power".

08 Апр 2011 13:50
Kromodor
Окото на Бога
Окото на Бога
Скрий Още
Дискусии, коментари и критики СЪС SPOILERS #8251

... Котаръкът обаче реши друго =/. После що разправям, че първо лице не го възприемам като че аз играя.

Това и според мен можеше е по-добре оформено. Т.е. Сашо надали е фиксирал Тано да предател. Може по 20 други причини там да има нарцис, може да е притиснат, да е под въздействие на магия (рпг спойлери), и т.н.

Котаракът, обаче, бързо прави извод.

Да ти кажа, то което и лице да е - аналогична ситуация може да е там. На Сим книгите имаше сигурно през 3 епизода "Решаваш да ... (2-ро лице)" и следва някаква пълна глупост без право на избор.

И все един такъв форум ще ъпгрейдне бъдещите книги игри МНОГО. Бърз фийдбек, обсъждане и т.н.

www.legacyofkreya.com

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 6
Форум
/
Книги-игри
/
Нови книги-игри
/
Сдружение книги-игри
/
Котарака и Светът на Крея
/
Time to create page: 0.087 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Поредица "Приключенията на Лорън" (2 Мнения)
    • в Нови книги-игри / Дигитални книги-игри
    • от Count Monte Kristo
    • 08 Юли 2025 13:35
    • Fighting Fantasy от 80те на Puffin и други (25 Мнения)
    • в Книжна борса / Продавам
    • от banskidedo
    • 07 Юли 2025 15:22
    • "Мината на Орките" е вече налична за сва... (19 Мнения)
    • в Нови книги-игри / Дигитални книги-игри
    • от Count Monte Kristo
    • 02 Юли 2025 21:11

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg

Общи условия на ползване

Декларация за поверителност