Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Брей какви неща знаят хората... Аз в арест не съм бил, ама не се и замислих... :geek:Тано беше ясен още в пандиза. Иначе от какъв зор ще вкарват друг арестант при мен? Основно правило е да се остави арестанта в изолация, за да се почувства отчаян, изоставен и в невидение. Не ти казват какво и колко знаят, за да започнеш да говориш и да им дадеш парчета от пъзела, които липсват. Единствената причина да получиш компания е за заблуда или представяйки се за приятел да извлече информация.
Стражите търсят точно теб да излезеш точно от тази къща. Няма нищо случайно, че те прибират. Както можеш да научиш в историята, били са предупредени, а ако прочетеш повече разбираш още по-добре кой и как е организирал цялата ситуация. Ако не научиш - както при теб, така и при Котаракът, наистина, се чуди защо са го прибрали. Това, че той/ти не знае защо, не означава, че няма логика.На стражите се предадох, все пак не съм направил нищо лошо, просто си се мотая по улицата, тука не разбрах защо ме прибраха.
Още от началото на историята е ясно, че или Хрисам, или Тано, участва в заговора. При положение, че нарцисът е при Тано, това започва да става доста съмнително. Да са му го дали - защо? - стражата има "агенти" в имението, за разлика от Тано. Нарцисът е логично да стигне през въпросните "агенти", т.е. Тано си работи с тях и е от организаторите. Теорията да го ползват за куриер няма логика за мен -> движи нещата.Промъкнах се в стаята и тука Которляка пак изпадна в някакъв потрес за нарциса. По горе съм обяснил надълго по въпроса.
Тук изглежда си пропуснал няколкото глави, в които Котаракът се прибира в имението, остава в лечебницата, после се качва в стаята си и проспива следобеда, после слиза да вечеря и тогава открива нарциса.Нарцисът ми бе в стаята което малко ме учуди щото беше при Тано, а пича невиждам как ще пребяга да ме изпревари, ако той е виновен и цветето не се среща под път и над път.
Причините са, че Елинор притежава друидски способности и усеща отрови.Е тя ме застреля, по незнайно какви доводи но се надявам поне че после си е изпила чая гадината.
Че какво ще промениш, просто ще скъсат друг нарцис и ще ти го пратят.Изпускаш момента защо не мога да гепя цветето и да го скътам или унищожа? Както и Танер не ми даде в една друга игра да си хвърля огнедишащия плъх сред тълпа чудовища.
Защото не е желателно някой да се усъмни, че си бил там (или че си напускал имението въобще) и защото не виждам особена полза .Изпускаш момента защо не мога да гепя цветето и да го скътам или унищожа?
Първо, става въпрос за много малко количество. Освен това е едно да допреш устни или да го приближиш до себе си (още повече нос и уста), друго е да е затворено в "ампулоподобна" стъкленица - херметизирано.Това за друида е интересно, но не трябваше ли още елфът на входа да ме засече че нося цяла купа отрова. Което пък поставя друг въпрос, ако това наистина е архивампирска кръв сиреч кръв като кръв, просто от протагонтиста или там както беше сложната дума от Вкусът на кръвта. Това значи ли че друидите засичат и архивампири като ходещи бурета с отрова? Ако пък засичат само в храната какво засичат нещо което е отровно за някой или нещо което е отровно за тях самите?
Да, това ме насочи първо към него, затова отидох да го проверя и влязох в стаята му.Тано беше ясен още в пандиза. Иначе от какъв зор ще вкарват друг арестант при мен? Основно правило е да се остави арестанта в изолация, за да се почувства отчаян, изоставен и в невидение. Не ти казват какво и колко знаят, за да започнеш да говориш и да им дадеш парчета от пъзела, които липсват. Единствената причина да получиш компания е за заблуда или представяйки се за приятел да извлече информация.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas