Получени "Благодаря": 131
Абе на Любо му иде отвътре да описва яките обсади - и тук и в Нокти срещу Огън
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Да...малко странно е написано, но го пише:Тук леко ще те поправя.Може да започнеш втората книга с показателите от първата , като си прибавиш отношенията с хората.Пише си го черно на бяло в началото на книгата.
(Поправиме ако греша!)
Добре айде, ако си съставя личен топ 5 за най-слаби книги-игри Трошачите и тия на Монт Диас ще изместят "Конникът" и "Сянката", но наистина ги смятам за доста слаби книги. Предполагам, че са грамотно написани (нямам спомен), геймплей дори да е бил читав, почти нямаше, а историята беше много раздута и бедна откъм събития. В повечето книги-игри се случват 3 пъти повече неща, от колкото в тия двете взети заедно.
За "Конника на апокалипсиса" и "Сянката на Сатаната" не съм съгласен. Според мен са достойни да влязат в топ 5 за най-слаби книги-игри.
Не мога да повярвам,че има хора като теб да не харесват едни от най-добрите книги-игри! Сигурно любими са ти ''Китайска мистерия'' и поредицата за Трошача...Ще ти отговоря тук, защото тук ме питаш. Просто ми бяха безумно скучни и двете книги. За цели две книги нищо интересно не се случи в историята. Даже почти нищо не си спомням от тях, въпреки, че сравнително скоро ги четох. Спомням си само досадата и отегчението с които ги изиграх.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas