Чета "Гората на Демона" и си мисля - ей така трябваше да е написана "Прокълната Земя" и "Окото на Дявола"...
Мисля, че само в посткомунистическа дупка като тази тука може да има такова време.
В Италия в края на април и началото на май ще ме чакат цъфнали полета във всички цветове, натежали от аромат.Само да не хвана някое от наводненията на Венеция. Че не мога и да плувам.
![]()
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Убеден съм, че картата си е ОК. Много ми харесва такъв тип придвижване - правих си карти на всички от Битки Безброй и ако в Гората на демона имаше някакъв проблем - щеше да ми направи впечатление.На моменти се оказвах на съвсем различно място от това което следваше да бъде според картата. Не знам дали Ивайло Иванчев не е пообъркал илюстрацията (която иначе изглежда добре), ще помоля ако някой си е рисувал негова (по-акуратна) - да постне!
Така е - вместо кодови думи имаше предмети, чиято роля бе точно тази - да избегнеш зациклянето на едно и също място. Тъй като това беше единственото им предназначение и реално не се използваха, може просто да си пропуснал да запишеш някойМисля, че нямаше как да минеш през епизод, на който вече си бил, ако внимателно си вписвал "кодовите" предмети.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas