Получени "Благодаря": 966
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Значи за пример давам първата книга на Мишо, която самия той оклепал всичко, освен секретарката... както и да е там има всичко готино в но поднесено е направо отчайващо с грешките му и с прочее взаимстванията. Инак смело мога да твърдя, че има други книжки от наши автори като Пари и гангстери на Дж.М.Дж., която бедна откъм много неща ми донесе приятни преживелици въпреки, че като я гледам днес е нескопосана за 31 годишния ми ум, ама за 15-те ми години тогава или дори 13-те си беше супер.
Кладенеца е добро нещо, може да има трески за дялкане което не отричам, но за това е нужен не само един редактор а редколегия. И винаги нашите КИ са страдали от липса на редактори. А не е толкова сложно. Четат трима човек един след друг и всеки чертае в червено на уорда... Никой не иска да е редактор в случая, как да стане принципно. Не че е искал човек да сте му, но бай тъ уей Съединението прави силата, дори сексуалното такова.
Rahvin, може ли да ми посочиш темата, в която са изброени грешки и взаимствания в "Изпитанието"?
Грешните епизоди, грешните картинки. Това не е твоя грешка знам, обаче я има и ми разказа играта, докато прочета половината книга за да намеря кое, къде какво. Имаше грешна картинка мисля, но не съм сигурен коя.
Суперагента е заимстван от всеки един шпионски филм като цяло. Не казвам, че след като има десетки като него е допустимо, просто ми направи впечатление.
Всичките загадки сякаш ги беше извадил от особен учебник по - математика за начинаещи, което не беше лошо просто ми се стори особено. Суперагент да го изпитват като първокласник...
Конкретно според мен си заимствал от учебници или други подобни помагала.
Дракона беше усмъртителен, не мога да се сетя откъде си го взел като идея, може би от Перн, но беше убийствено ненужен.
Смятам че може да изброя още ама.... нито е до мен тая книга нито бих имал май смелостта да го сторя отново.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas