Nichy, ако не беше моята "мания", нямаше да си тук изобщо. Замисляйте се за тези неща, понякога. Както Ян наскоро беше натракал на Мишовия блог, в изблик на искреност. Освен тва къде тука се говори за издаване, че и за маркетинг? Просто съм си отворил тема, за да споделя нещо интересно с няколко човека на форума (те си знаят кои са). Не го мисли останалото, то си е моя работа.
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Има много и на всички ви мрънкам. 2 зара са полу-безсмислено нещо. проблемът е във вероятностите и е проблем, който всеки дизайнер осъзнава. 2 зара се използват за емулиране на точно определен тип случайност. И това много рядко е бойна система.
Писал ли си някъде какъв е тоя тип случайност? Въпросът ми е интересен
1 зар обаче е малко
Я, Уейнска локумна тема!
Уейн, радвам се да те видя пак наоколо! Не се бъзикам.
Е много ясно, че не се бъзикаш. Смятам, че е очевидно, че и на мен ми е приятно да се позавърна.Уейн, радвам се да те видя пак наоколо! Не се бъзикам.
Абсолютно точно. Затова трябва да си имаме взаимно уважението. Още повече, че аз освен писател съм и хардкор-фен и точно като такъв съм правил, каквото съм правил. За много от което си трябва да си малко шантав.Относно това кой къде щял да бъде - грубо е да го казваш, малка общност сме, всеки прави по нещо и нещата са свързани. Твоите инициативи не биха имали смисъл ако ни нямаше нас за да ги подкрепим, дискутираме, критикуваме и т.н.
Мен ме устройва напълно това центриране на шанса. Неслучайно повечето прагове са си точно там.
Колкото до бонуса от нивото, може би забравяте с ВГ, че това НЕ Е Сила. Нарочно съм премахнал елемента Сила чрез тази система, за да оставя само Живот. Така че, като обикновен бонус, влиянието му е точно колкото искам да бъде.
Иначе, тепърва ще се тества многократно. Даже в момента търкаляме зарове с Лис. Но поначало точно тази крива си харесах за тук.
Съжалявам, че не четеш, но тъкмо бяха написал по-горе, че математически съм си избрал тази крива на шанса, а сега я тестваме.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas