Кървав меч 3
Ако победите чудовищата-богове в края на книгата Сузуриен изчезва и единствения начин да победите играта е да имате Тарикат в групата и да сте взели определен предмет. Простия отговор е че трябва да избягате от тази битка.
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Ще се изненадаш тогава какво ще намериш на епизод 25, ако още пазиш книгата !Не само това, ами имаше бая книги с "бъгове". Като затворих първия пост и се сетих:
Кървав меч 2
Относно финалната битка имаше някакъвпроблем при призоваването на приятелски армии. Със сигурност трябва да имате Бойното знаме на първия Селентиански (?) батальон, но препратката към призоваването на другите орди (примерно с таблата за дама на шефа на елфите, зъбите от хидрата и пр.) нещо липсва. Използването на тези предмети става на епизод 178, но не намерих препратка към него.
Правилен избор според мен 21.Кървав меч 2 - Царство Уирд
Епизод 508 е ключов. Задължително се минава през него. Ако нямате знамето на древния Селентиум ви предстои да лоуднете от епизода с жътваря. Ако го имате обаче, също сте прецакан, защото ви запращат на епизод 20... който е нито повече, нито по-малко грешен. Правилният е 25.
В същата книга има още един сгрешен епизод - срещата с моряка в... порт Куанонгу? Както и да му беше името, по-логичният избор води до грешен епизод, но мястото не е от критична важност и може да се мине през другия епизод.
Извинявам се 25 е правилният! С 21 съм го минавал преди доста време, но така се пропускат епизоди 25 и 178 все пък върши работа, ама не както 25
Правилен избор според мен 21.Кървав меч 2 - Царство Уирд
Епизод 508 е ключов. Задължително се минава през него. Ако нямате знамето на древния Селентиум ви предстои да лоуднете от епизода с жътваря. Ако го имате обаче, също сте прецакан, защото ви запращат на епизод 20... който е нито повече, нито по-малко грешен. Правилният е 25.
В същата книга има още един сгрешен епизод - срещата с моряка в... порт Куанонгу? Както и да му беше името, по-логичният избор води до грешен епизод, но мястото не е от критична важност и може да се мине през другия епизод.
Ето какво пише в книга 2 за всеки от класовете:
В българския превод мисля, че го няма това правило обаче. Но там и точките от 9 до 13 ниво са пропуснати и очевидно правилата от книга 1 са изкопирани без първо да бъдат сравнени.If you are playing with a character from Book One, you already know what equipment you have. You can also add sixty gold pieces to the money you already have.
Ясно. Значи все пак авторите са се сетили за тази награда. Явно преводача/редактора е пропуснал този тънък момент.
Благодаря ти за отговора, аз имам само българското издание на книгата.
* открих я на торент и прочетох, че и стрелите на тариката и мъдреца се възвръщат. Юпии )
В помощ на Efix7
В Кървав меч 4 - "Пътят на съдбата" еп. 379 магическите секири увеличават нанасяните щети с 1 зар, а не с 1 точка (проверил съм го в английското издание)
В Кървав меч 5 - "Стените на Спайт" еп 177 в изданието на Еквус е пропуснат следния текст - Забележка: Ако прилепът хвърли 6 или по-малко, отиди на 518.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas