Получени "Благодаря": 131
Днес прелиствах книжката в търсене на ключови моменти. Направиха ми впечатление няколко неща.
1. Епизоди 65 и 254 са близнаци.
2. Епизод 65 ми се стори главен (винаги се минава през него) а към епизод 254 няма препратка.
3. Липсва възможност след излизането от Погибел по пътя към Мортавалон да се срещнат маговете от които се взима защитния амулет (не че е необходим, но все пак )
4. Предполагам, ама само предполагам - когато от 65 се отиде на 235, от там последната препратка трябва да е не към епизод 212 а към епизод 254, който пък трябва да е с друг текст насочващ ни към споменаваните магове в точка 3. по-горе.
Моля запознатите с текста да ме поправят ако бъркам
1. в епизод 254, правилните препратки са 223 и 235. Някой като е правил copy-paste на текста е забравил да смени препратките
4. Абсолютно вярно предполагаш. И английското издание мислят като теб!
С препратки в бг версия може да си играете колкото искате и няма да стигнете до маговете
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
2. Епизод 65 ми се стори главен (винаги се минава през него) а към епизод 254 няма препратка.
Към 254 се отива от 144. Тук има съвпадение в бг и в английското издание, но нищо чудно нещо да е счупено към 144 или преди това.
А намерих как се минава през 254
6-16-75-125-136-144
Но това не обяснява защо има 2 еднакви епизода
Все пак ако има път до маговете с амулета, моля кажете как се стига
Това е печатната грешка. Добре е хората да го знаятПравилните препратки на епизод 254 са: по пътя за Мортавалон - 223, към пустошта - 235.
Аха! Сега чатнах
Дефакто:Това е печатната грешка. Добре е хората да го знаятПравилните препратки на епизод 254 са: по пътя за Мортавалон - 223, към пустошта - 235.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas