"Убийство в Белскейд" изисква от читателя да отгатва замисъла на автора, подхвърлени са разни подсказки, но в крайна сметка играта е по-скоро въпрос на налучкване. От друга страна, май сме свикнали да бъдем свръхрационални и да очакваме пределно логични приключения. Това изглежда е някаква особеност на българските книги-игри и техните (по)читатели. Вземете някоя англоезична книга-игра от популярна поредица и в 99% от случаите ще видите, че там ролята на разумните решения за успех в играта е твърде незначителна, дори на места да има интересни и обосновани избори.
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Което е едно от многото доказателства, че нашите автори и нашите книги-игри са по-добри, колкото и да ми хвалят "Кървав Меч" и "Пътят на Тигъра", които за мен не са нищо особено.
За мен много от най-добрите КИ на Блонд, Уейн и Колин са от първите им. Конкретно визирам Гората на демона, Нощта на върколака, Сонора, Варварският бог, Принцът на Алкирия...ако щете и Шоу на смъртта (знам, че тук няма да се съгласите с мен).Накратко в началото нашите автори бяха "под" чуждестранните, но само след няколко години ги настигнаха и надминаха. Развиваха се като четяха чуждестранни списания, книги и игри, докато "западняците" нямаше от кого да гледат и да се развиват.
Възможно ли е да няма правило срещу това да се създадат два еднакви андроида? По този начин и ти, и противника може да имате по един Роналд Куман. Прегледах съвсем набързо книжката и наистина не откривам забрана.Купил си от борсата Куман преди началото на сезона, а в мача с Барселона той играе и за противника и в един от епизодите ти вкарва и гол.
Възможно ли е да няма правило срещу това да се създадат два еднакви андроида? По този начин и ти, и противника може да имате по един Роналд Куман. Прегледах съвсем набързо книжката и наистина не откривам забрана.Купил си от борсата Куман преди началото на сезона, а в мача с Барселона той играе и за противника и в един от епизодите ти вкарва и гол.
Какво от това какви са останали на борсата може другия в смисъл еднаквия да е бил купен вече.
Не забравяйте, че въпросните роботизирани играчи са втора употреба. Може да имат лоша спойка, а на Стив Бул да не са му смазали ставите и за това да има толкова слаб шут.
Все пак оценките са направени за целите на играта. Не се е търсила реалността.
Да, ама Марадона е 4 и половина млн., едва ли всеки ще може да си го позволи.По тази логика да пуснат толкова бройки Марадона, колкото са и клубовете, защото всеки ще иска по един.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas