Ok. Извинявам се за грубия език и прочее.
Не искам да оплювам и феновете на гранда Левски, те си знаят за тях си, аз си зная за мен.
Когато има война примерно винаги има една група хорица, която решава да реже глави на невинни и.... от биха почнали КИ нали?
Точно момента в който има най - голямо напрежение. Е в КИ може да се започне отвсякъде, но за мен на манджата и трябва сол.
п.с. Съжалявам ако съм ви обидил.
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Сещам се за още едно тъпо нещо - можеш да си купиш Марадона, например, с високи и с ниски оценки, в зависимост от шанса. Това защо? Например оценката му за поглед, която ако е ниска ти коства една атака във финалния мач, а от там с доста голяма вероятност и целия мач.
P.S. Чудя се обаче защо авторите със спортни книги-игри у нас са левскари ? (Майкъл, който разказа за битката си с червени хулигани; Блекбък, доколкото си спомням от предговора на Футболмания'98; а явно и Слейтър, който беше сложил седмица - ужас !- за техника на Георги Иванов във Франция'98.)
![]()
![]()
книга-игра за футболното хулиганство.
а явно и Слейтър, който беше сложил седмица - ужас !- за техника на Георги Иванов във Франция'98.)
P.S. Чудя се обаче защо авторите със спортни книги-игри у нас са левскари ? (Майкъл, който разказа за битката си с червени хулигани; Блекбък, доколкото си спомням от предговора на Футболмания'98; а явно и Слейтър, който беше сложил седмица - ужас !- за техника на Георги Иванов във Франция'98.)
Стига бе! Наистина така излиза. Надявам се да не си е личало в самите книги.![]()
![]()
Морфи, първата беше Демоните в НБА, далеч по-издържана логически.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas