• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
Форум, сайт, дейности, общност
/
Събития, конкурси и инициативи
/
Инициативи
/
Други инициативи и проекти
/
Петте Пръстена на Елм (ролева книга-игра) - сваляй и играй

• 1
  • 1
23 Окт 2018 23:34 20 Фев 2019 10:42 от ringlas. Причина: Оправен бъг със заглавието на прикачения файл
koziq
Посетител
Посетител
Topic Author
Петте Пръстена на Елм (ролева книга-игра) - сваляй и играй #129701
Прикачам тук зип-натите файлове на т. нар. страт, който привърших тази година. Доста е обемист, но съм го направил в pdf и съм дигитализирал епизодите. Общо са шест файла - разпечатвайте, ако искате сглобявайте, режете, каквото ви кефне. Реших да го пусна тука, че докато стане на хартия, или вие ще оплешивеете, или на мен ще ми поникне нова коса. И ако не ви мързи - пуснете по някое впечатление. Моля, кажете, ако имам някакви пропуски по епизоди и т. н.
Внимание - играта може да ви отнеме доста време, особено ако я разцъквате с повече хора (максимумът е осем души). Не бързайте да я претупате или да ходите директно на подсказките.

ПП Рисунките (освен на Героите, на Картата на Света и Таблиците) съм ги взел от Pinterest.

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

24 Окт 2018 14:28 24 Окт 2018 14:36 от koziq.
koziq
Посетител
Посетител
Topic Author
Петте Пръстена на Елм (ролева книга-игра) - сваляй и играй #129703
Ще опитам да пусна един ъпдейт по файла "Книга 1 + Книга 2", който ще позволи да цъкате интерактивно и на трите карти с епизоди - Лабиринт, Речен остров и Призрачен кораб - и да ви води всяко число от картата на съответния епизод и после обратно към картата. Макар че това ще е супер тегаво и не е много сигурно, че ще стане.

24 Окт 2018 21:47 20 Фев 2019 10:42 от ringlas.
koziq
Посетител
Посетител
Topic Author
Петте Пръстена на Елм (ролева книга-игра) - сваляй и играй #129706
Прикачам и последната версия, в която във файл "Книга 1 + Книга 2" трите карти с епизоди са направени с цифри-хиперлинкове. Надявам се това да е по-удобно за играта.
Ако модераторът прецени, може да изтрие стария файл в първия ми коментар.

26 Окт 2018 13:35
Efix7's Avatar
Efix7
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1131
Петте Пръстена на Елм (ролева книга-игра) - сваляй и играй #129710
Първи впечатления:

- много работа, много пълнеж, много съдържание
- връща ме в Зората на Първата вълна, когато играех Лорд и магьосник, Създател, Лорд Дракон и другите стратове на Джордж М. Джордж
- хиперлинковете са супер удобни в този си формат
- има съдържание на правилата, което е удобно - важно е да се знае кое къде е, че иначе се изгубваш
- липсват ми примерите, практиката - примерно битка герой срещу някой противник, или пък да се направи едно начално започване на игра с първите 5-6 хода - аз съм от хората, които обичат освен сухите правила и практически примери
- липсва ми ясно разписана, на отделна страница и с голям шрифт целта на играта - играчът трябва да прикове вниманието си на нея, защото иначе има десетки подцели и странични куестчета
- абе, готино е, сега ще си разпечатам на хартия правилата, а епизодната част ще си я цъкам на хиперлинковете, за да ми е по-лесно

Очаквай по-дълбоки впечатления, след като направя няколко разигравания. :)

Благодаря ти!

Редактор - 21 произведения
Автор - 17 книги (6 издадени)
Дигитализатор - 32 iPDF книги-игри
Организатор - "Вълшебен зар" 2018-2022
Популяризатор - "Панаир на книгата" 2019-2022

26 Окт 2018 14:45
koziq
Посетител
Посетител
Topic Author
Петте Пръстена на Елм (ролева книга-игра) - сваляй и играй #129714
Целта на играта е ясно зададена в Увода на всеки от Героите ;) Правилата всъщност не са никак сложни, макар че изглеждат дълги. Влез в приключението и ще разбереш за какво говоря :)

27 Окт 2018 14:51
Efix7's Avatar
Efix7
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец
Скрий Още
Петте Пръстена на Елм (ролева книга-игра) - сваляй и играй #129720
Втори впечатления, setup, дневници и начало на играта

Докато сами пресни-пресни ги пускам .... :)

Внимание: Споилер! [ Click to expand ] [ Click to hide ]
Книга 1
Прикаченият файл е скрит за гости.
Моля влезте в системата или се регистрирайте, за да получите достъп.

- уточни, че съдържанието е номерирано за страници, аз отидох на епизод от Книга 2 и се обърках
- по дневника, храна и ходове как се отчитат по тези номерирани клетки?
- чудовищата от Севера? малко повече за тях?
- цитат "Магическите сили останали да съществуват необладани."
- ако съм неизявен шизофреник, мога ли да направя кооп игра с няколко героя и да ударя един speedrun? ( шега е това, естествено ) :)
- малките карти, хоризонтални и вертикални - каква е идеята за тях?
- целта на играта е едно малко изречение на страница 14 - уголеми го и концетрирай вниманието върху него, за да не се изгуби читателя сред толкова много правила, фокусирай върху главното с главни букви и голям шрифт
- ко1то - печатна грешка, страница 14
- обособи отделна и ясна секция "Начало на играта" и там сложи абзацът от страница 14
- Придвижване - по диагонал може ли да се движа? уточни го това
- Какво се брои за „Ход“ - напиши отново целия абзац за по-голяма яснота
- Блок е Защита, Удар е Атака - защо не ги преименуваш, за да е по-лесно?
- Предмети - това, с оставянето на разни неща по картата или го измисли по-добре, примерно с маркери, където да се разбира къде са, ако някой иска да ги вземе или го премахни, според мен ще затормозява играта
- Оръжия - натърти, че ги разделяш на Обикновени, Редки и Легендарни
- Храна - дели се на сурова и приготвена - няма го това разделение в Дневника?
- Руни - обяснено е какво са те, но не и каква е тяхната функция; загадка ли е в началото?
- Битки - кой първи поставя фигурката си на Бойната карта? Това има тактическо значение, защото втория решава какъв ще е setup-а на битката в началото
- Битки - местенето при битка не се определя от играча, а от зара, така ли?
- Битка срещу повече от 1 противник - третия ти противник те бие здраво, реално сам срещу трима си е самоубийствена мисия
- Лък в битките - ако има наемник на задна линия, а аз съм отпред, тогава той може ли само да си стреля?
- Маркери по картите - не е улеснен играча на едно място да е описанието, а картата да е на друго и за по-лесно бих искал на самата карта да са и описанията и номерата на епизодите
- Герои - ако играят 8 човека, то има ли резон да се ступат преди всички приключения? в смисъл дали си развил видовете стратегии в играта и си отсял най-добрите? А дали има доминантна такава?

Уводи за различните герои и откъде всички герои са разбрали, че Жреците в столицата искат пръстените? сигурно съм го пропуснал това някъде

- каква е логиката да има различни герои, а точките да се разпределят от играча? така персонификацията е само на 50 % т.е. мога да направя от всеки всякакъв боец, не трябва ли да има различни ограничения в разпределението на точките за различните герои, помисли?

- Рицар - праволинеен тип, стандартна разфасофка
- Отмъстителя - интересен изказ, готин персонаж, луда глава, Дорей льо Жун?
- Монах - не "кабинет", а килия; този out-of-box монах е твърде смирен, бойни изкуства?
- Киава - капитанка на пиратски кораб, а екипажа на дъното, баси главорезката;
- Лорд Тамър - печатна грешка "о две"; тоз лош чиляк има подмисия да избие всички герои на добряците в играта ли?
- Блун - "Много ще умрат, един ще проговори" - култова реплика! Значи онази гадина Императора вика лично Лорда, а тая измет Блун не я ще да я вижда, а? иначе оригинален герой, несъмнено ...
- Змията - мисля, че като точки Хитрост, тази жена трябва да има най-много; иначе обикновен праволинеен войник тръгнал на мисия
- Смъг - варварин с тояга? яко нетрадиционна комбинация, освен това и вожд? картинката на този варварин не отговаря на описанието, което си му направил; текста ти е по-добър!

Ситуации

- Лов - не е уточнено порциите дали са сурови, което е логично или приготвени - задължително уточни това!
- Врагове - направи съдържание за по-лесно намиране на противника, кой на коя страница е, или подреди по азбучен ред; някои от враговете не носят ли уникални за тях си предмети?
- Оръжия - чупенето се "забравя" колко битки издържа - дали не можеш да го махнеш или да го направиш примерно при получен силен удар? примерно, в битка някой те удря здраво, над 10 точки или нещо такова и при обикновено оръжие хвърляш зар и ако се падне 6 се чупи, за рядко, два пъти трябва да хвърлиш 6, за легендарно - три път подред
- Мечът защо да е Рядко оръжие? по-скоро му дай някакво име, примерно "Режещ вятър", меч изкован от еди си кой майстор преди години; освен това те са 6, а не 5, както твърди инструкцията за прибавянето на точките
- Търговия - цените на оръжията не са ли сгрешени? не може всичко да струва по 1 талин, независимо колко битки му остават? посочи в примера точната цена
- Врачка - „Материално за нематериално, чужденецо!“ - култова репликал; това бабе откъде ги вади тия руни!? :)
- Наемници - за олекотяване, нека не ги храня, а? То не стига, че ще им плащам, ами и обоз да им тегля; апропо, магаренце с каручка като в Dungeon Siege, е добра идея да се добави в играта

Дневници

- порциите на героите са с приготвена вече храна, нали така?
- рицарят има меч, той е рядък, нали?
- липсва графа в дневника за чупенето на оръжията, но вероятно може и без нея
- Карес идва от Керус, нали? :)
- как така тоз свиреп човек има дървен боздуган? Ами да му бяхме дали и дървен нож ... :)
- 1 точка Хитрост на 2 точки Издържливост ли се равняват, ако го сравняваме с Рицаря?
- монахът Томик - разпятието, ако ставаше и за оръжие, щеше да е оригинално
- Киава има най-много точки за Лодка, Стрелба и Хитрост, що така?
- Силите на Злото имат повече Издържливост, но са по-глупавички?
- Реално има няколко варианта за точките, което не дава кой знае колко голяма свобода на играча по линията 5-9 точки

Този пост съдържа прикачени файлове.
Моля, влезте в системата, за да ги достъпите.

27 Окт 2018 17:05 27 Окт 2018 19:03 от koziq.
koziq
Посетител
Посетител
Topic Author
Петте Пръстена на Елм (ролева книга-игра) - сваляй и играй #129722

Efix7 писа: писа:
Втори впечатления, setup, дневници и начало на играта

Докато сами пресни-пресни ги пускам .... :)

Книга 1
Прикаченият файл е скрит за гости.
Моля влезте в системата или се регистрирайте, за да получите достъп.

- уточни, че съдържанието е номерирано за страници, аз отидох на епизод от Книга 2 и се обърках - абе тва е бял кахър ;)
- по дневника, храна и ходове как се отчитат по тези номерирани клетки? - Ходове от малкото към голямото; храна - обратно
- чудовищата от Севера? малко повече за тях? - те са загадка нарочно (в евентуалната втора книга ще се разбере всичко)
- цитат "Магическите сили останали да съществуват необладани."
- ако съм неизявен шизофреник, мога ли да направя кооп игра с няколко героя и да ударя един speedrun? ( шега е това, естествено ) :)
- малките карти, хоризонтални и вертикални - каква е идеята за тях? - че така се разпечатват по-добре и все пак ако ги гледаш онлайн, да не си кривиш главата
- целта на играта е едно малко изречение на страница 14 - уголеми го и концетрирай вниманието върху него, за да не се изгуби читателя сред толкова много правила, фокусирай върху главното с главни букви и голям шрифт
- ко1то - печатна грешка, страница 14 - да, тва е неминуемо, има и още няколко
- обособи отделна и ясна секция "Начало на играта" и там сложи абзацът от страница 14
- Придвижване - по диагонал може ли да се движа? уточни го това - всяка карта има "свои" правила за придвижване и те са описани във всяка Ситуация
- Какво се брои за „Ход“ - напиши отново целия абзац за по-голяма яснота
- Блок е Защита, Удар е Атака - защо не ги преименуваш, за да е по-лесно?
- Предмети - това, с оставянето на разни неща по картата или го измисли по-добре, примерно с маркери, където да се разбира къде са, ако някой иска да ги вземе или го премахни, според мен ще затормозява играта - това според мен могат да си решат самите Играчи дали да го ползват
- Оръжия - натърти, че ги разделяш на Обикновени, Редки и Легендарни - в Ситуация Оръжия е описано, мисля, добре
- Храна - дели се на сурова и приготвена - няма го това разделение в Дневника? - описано е, че за да ядеш животно след лов, трябва да имаш огниво; инак си носиш сурова храна; описано е и за рибата също
- Руни - обяснено е какво са те, но не и каква е тяхната функция; загадка ли е в началото? - функцията им ще стане ясна в самата игра
- Битки - кой първи поставя фигурката си на Бойната карта? Това има тактическо значение, защото втория решава какъв ще е setup-а на битката в началото - първи е този с по-голяма Хитрост описано е в правилата за Битки
- Битки - местенето при битка не се определя от играча, а от зара, така ли? - от зара, но играчът определя дали да мести, удря или бяга
- Битка срещу повече от 1 противник - третия ти противник те бие здраво, реално сам срещу трима си е самоубийствена мисия - така е, повече противници - повече кютек (в крайна сметка, и реално е така; ако не си достатъчно силен, не приемаш битката или бягаш)
- Лък в битките - ако има наемник на задна линия, а аз съм отпред, тогава той може ли само да си стреля? - не, не е в правилата това
- Маркери по картите - не е улеснен играча на едно място да е описанието, а картата да е на друго и за по-лесно бих искал на самата карта да са и описанията и номерата на епизодите - така е, на хартия това може да стане на обратната страна на картата
- Герои - ако играят 8 човека, то има ли резон да се ступат преди всички приключения? в смисъл дали си развил видовете стратегии в играта и си отсял най-добрите? А дали има доминантна такава? - Играчите имат пълна свобода на действие; м/у другото, в раздел Герои е указано кой и как мести пръв (хвърля се зар).

Уводи за различните герои и откъде всички герои са разбрали, че Жреците в столицата искат пръстените? сигурно съм го пропуснал това някъде - ми във всеки Увод е описано; по принцип няма голямо значение кой откъде е разбрал за това

- каква е логиката да има различни герои, а точките да се разпределят от играча? така персонификацията е само на 50 % т.е. мога да направя от всеки всякакъв боец, не трябва ли да има различни ограничения в разпределението на точките за различните герои, помисли? - в самото приключение на много места има значение кой и какъв е Героя ти

- Рицар - праволинеен тип, стандартна разфасофка
- Отмъстителя - интересен изказ, готин персонаж, луда глава, Дорей льо Жун?
- Монах - не "кабинет", а килия; този out-of-box монах е твърде смирен, бойни изкуства?
- Киава - капитанка на пиратски кораб, а екипажа на дъното, баси главорезката;
- Лорд Тамър - печатна грешка "о две"; тоз лош чиляк има подмисия да избие всички герои на добряците в играта ли?
- Блун - "Много ще умрат, един ще проговори" - култова реплика! Значи онази гадина Императора вика лично Лорда, а тая измет Блун не я ще да я вижда, а? иначе оригинален герой, несъмнено ...
- Змията - мисля, че като точки Хитрост, тази жена трябва да има най-много; иначе обикновен праволинеен войник тръгнал на мисия
- Смъг - варварин с тояга? яко нетрадиционна комбинация, освен това и вожд? картинката на този варварин не отговаря на описанието, което си му направил; текста ти е по-добър!

Ситуации

- Лов - не е уточнено порциите дали са сурови, което е логично или приготвени - задължително уточни това!
- Врагове - направи съдържание за по-лесно намиране на противника, кой на коя страница е, или подреди по азбучен ред; някои от враговете не носят ли уникални за тях си предмети? - ако не е интерактивно дигитализиране, няма голямо сначение кой враг къде е; някои носят, но това са при различни случки в приключението (в игровите епизоди)
- Оръжия - чупенето се "забравя" колко битки издържа - дали не можеш да го махнеш или да го направиш примерно при получен силен удар? примерно, в битка някой те удря здраво, над 10 точки или нещо такова и при обикновено оръжие хвърляш зар и ако се падне 6 се чупи, за рядко, два пъти трябва да хвърлиш 6, за легендарно - три път подред - за момента така,, както съм го подал, ми се струва ок
- Мечът защо да е Рядко оръжие? по-скоро му дай някакво име, примерно "Режещ вятър", меч изкован от еди си кой майстор преди години; освен това те са 6, а не 5, както твърди инструкцията за прибавянето на точките - има много мечове и други редки оръжия в играта; от значение са само Легендарните
- Търговия - цените на оръжията не са ли сгрешени? не може всичко да струва по 1 талин, независимо колко битки му остават? посочи в примера точната цена - има си отделна таблица за Търговия, това в Ситуацията е само пример ;)
- Врачка - „Материално за нематериално, чужденецо!“ - култова репликал; това бабе откъде ги вади тия руни!? :)
- Наемници - за олекотяване, нека не ги храня, а? То не стига, че ще им плащам, ами и обоз да им тегля; апропо, магаренце с каручка като в Dungeon Siege, е добра идея да се добави в играта - всеки Играч преценява дали да се съобрази с това правило; на мен ми се струва логично тия пичове и да похапват ;)

Дневници

- порциите на героите са с приготвена вече храна, нали така? - да
- рицарят има меч, той е рядък, нали? - да, както и сабята на лорда
- липсва графа в дневника за чупенето на оръжията, но вероятно може и без нея - може, да
- Карес идва от Керус, нали? :) - хм :)
- как така тоз свиреп човек има дървен боздуган? Ами да му бяхме дали и дървен нож ... :)
- 1 точка Хитрост на 2 точки Издържливост ли се равняват, ако го сравняваме с Рицаря? - не са свързани
- монахът Томик - разпятието, ако ставаше и за оръжие, щеше да е оригинално
- Киава има най-много точки за Лодка, Стрелба и Хитрост, що така? - щото е много печена :)
- Силите на Злото имат повече Издържливост, но са по-глупавички? - всички видове точки могат много да се променят по време на играта
- Реално има няколко варианта за точките, което не дава кой знае колко голяма свобода на играча по линията 5-9 точки

(Отговорите ми са в самия спойлер)
Изобщо - поиграй няколко часа и смятам, че доста неща ще ти се изяснят :)
Мерси за обратната връзка!

28 Окт 2018 10:16 28 Окт 2018 10:17 от koziq.
koziq
Посетител
Посетител
Topic Author
Петте Пръстена на Елм (ролева книга-игра) - сваляй и играй #129723
Един ъпдейт за по-гладко четене ;)

Този пост съдържа прикачени файлове.
Моля, влезте в системата, за да ги достъпите.

30 Окт 2018 11:37
koziq
Посетител
Посетител
Topic Author
Петте Пръстена на Елм (ролева книга-игра) - сваляй и играй #129726
Моля, ако не е проблем, нека всеки, който е свалил книгата, да драсне един ред тук, че го е сторил. Все пак бих желал да си направя някаква статистика на свалянията и после за обратната връзка и забележките. Предварително благодаря!

31 Окт 2018 17:13
Monevwww's Avatar
Monevwww
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец
Скрий Още
Получени "Благодаря": 766
Петте Пръстена на Елм (ролева книга-игра) - сваляй и играй #129733
Свалил съм я, но ще я погледна след 15-ти ноември ;)

01 Ное 2018 10:43
Efix7's Avatar
Efix7
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец
Скрий Още
Петте Пръстена на Елм (ролева книга-игра) - сваляй и играй #129736
Свалил съм я и съм я играл. Ето малко бележки по играта. :)

- защо в битка ме мести Съдбата, а не мога сам да определя къде да отида?
- на стратегическата карта, оранжевите цифри на зеления фон не се различават добре
- на стратегическата карта пътят не очертан добре, както примерно Драконовият път в стратовете на Джордж М. Джордж - всички маркери 1х1 поле са пътя реално
- за огромно улеснение на всички играчи, бих написал препратките от маркерите по епизоди и страници директно на стратегическата карта - пада иначе голямо ровене и играта е бавна
- Цитат: - Търся оръжейната – казваш криво. - Нещо да си оставил там? - Туристически интерес." хахах :)))
- в битка - разликата между удар в торса и в главата е само 1 точка щети по Издържливостта - вадиш 2 точки Сила на удара и трябва да си по-близко до противника - това ме накара да ги бия гадовете само по торса, дори и без бонусите за Глава
- оригинално решение за намирането на Лъка, хареса ми :)
- Цитат: "Тишината лежи над всичко." - мнооого добро
- загадките на дракона ми харесаха, не ми бяха трудни, а е идеално преходите да са античийт!
- Някой успявал ли е победи в битка дракона? пробвах веднъж с Лорда, но ме смля
- рядък пример на КИ, в която не три трябва въже, а огниво; да се отбележи!
- ликьорът от епизод 155 е много драгоценен и наистина ли дава +1 над максималната стойност?

01 Ное 2018 21:34 01 Ное 2018 21:42 от gbm.
gbm's Avatar
gbm
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 413
Петте Пръстена на Елм (ролева книга-игра) - сваляй и играй #129737
Свалих играта. Прегледах я само набързо. За пробна игра ще имам време в края на декември. Тогава ще напиша коментари. Имай предвид, че даже "на първо четене" имам доста забележки.

02 Ное 2018 09:00 02 Ное 2018 09:13 от koziq.
koziq
Посетител
Посетител
Topic Author
Петте Пръстена на Елм (ролева книга-игра) - сваляй и играй #129739
Да, убеден съм, че всеки ще има забележки, без това не може. Имайте предвид обаче, че играта е правена първоначално за печатен вариант, а всички карти съм ги правил аз (няма как в момента да са красиви рисунки, както ми се иска).Отново съветвам всички първо да я изиграят и след това да коментираме, понеже доста неща в началото абсолютно нарочно не са обяснени в дълбочина.
Относно забележки по Бойната система: в първоначалния си вариант беше с брутално много правила, имаше значение кой с коя ръка се бие и дали е застанал с нея откъм врага; позиционирането на Бойната карта също беше по различен начин; пресмятаха се много повече точки. След редица тестове, се реши да не се утежняват толкова нещата, а да си остане този по-опростен вариант.
Между другото, в първия вариант имаше и коне :)
За Ефикс - ударът във всяка точка на тялото отнема различни неща на ударения, не само точки за Издръжливост (както е случая при Торса). За +1-та точка - да така е. Драконът може да бъде бит от всеки, само че трябва да си станал доста "як" (общо взето не искам да подсказвам тука хахах).
Благодаря на всички, които са се поинтересували все пак от проекта :)

19 Дек 2018 13:12
koziq
Посетител
Посетител
Topic Author
Петте Пръстена на Елм (ролева книга-игра) - сваляй и играй #130200
До ден (надявам се) ще пусна файл с малко промени по правилата за битки и няколко други редакцийки по дигиталните препратки.
А с т'ва изречение повдигам и темата ;)

• 1
  • 1
Форум
/
Форум, сайт, дейности, общност
/
Събития, конкурси и инициативи
/
Инициативи
/
Други инициативи и проекти
/
Time to create page: 0.201 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Поредицата за Самотния Вълк (90 Мнения)
    • в За заглавията от първата вълна / Чуждите автори
    • от Der
    • Today 00:44
    • Куиз: Книги-игри! (23 Мнения)
    • в За заглавията от първата вълна / Общи приказки
    • от Ал Торо
    • Yesterday 20:40
    • Магьосникът Сива Звезда 4 - Войната на маговете (4 Мнения)
    • в Нови книги-игри / Други нови книги-игри
    • от dechoto
    • Yesterday 13:43

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg