Получени "Благодаря": 1640
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Щом мога да скъся дистанцията И да стрелям, защо да не мога да я увелича И да стрелям!? Реално това би поставило всички "ножари" в "неравностойно положение", затова реших да го правя само веднъж по време на битка.
Еха, интересен паралел с Ивановден - има общо покрай историята дето трябва да се разплете. Механиките са различни обаче - в Землянининът няма (задължителни) кодови думи.най-стойностното от "За честта на Зур" и "Ивановден" насам
Според мен не трябва да се акцентира над тях в една книга-игра. Силата на Землянинът за мен е, че комбинира много различни механики и го прави добре и с чувство за баланс.Метанаративните игрови похвати, различни от предните два, са кът и рядко са последователно следвани в продължение на цяла игра
Точно така се получи при мен, този момент сМеханикът е пострадал най-вече по два параграфа. Всичките му рецепти имат много високи изисквания и са на практика неизползваеми в първата половина от играта. Във втората пък получаваш достъп до магазин със свободна продажба и препродажба на всички части, което тотално те обрича да си полубог и да не срещаш никакво съпротивление. От (кръгла) 0 до (епизод) 99 (където е този магазин) за един епизод.
Има го в книгата, аз така го играх.В приложението механиците получават +1 Сила, но не намирам нищо такова в книгата. Някой дали е установил кой вариант е правилният?
Книги-игри в България, 1991–днес
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas