А що се отнася до незапознатите с медиума на КИ хора... смятам, че обиждате интелекта им, приемайки че една КИ, която не им е харесала ще ги отблъсне от хобито. Такова мислене просто не е логично според мен (все едно един лош филм, PC игра или една лоша книга да накарат някой да спре да гледа/играе/чете за цял живот).
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Ако се целим в по-узрели хора, за мен по-скоро вреди. Биха си извадили грешно заключение, ако това им е първата книга-игра.
Нужно ли е да повтаряме грешките от миналото?Ами, който е писал КИ, с която не е навредил на жанра, да хвърли първия камък и да видим дали мнозинството от критиците ще се съгласи с него. Уейн? Ти можеш ли с ръка на сърцето да кажеш, че не си писал слаба КИ, която евентуално при дадените от теб условия може да откаже някой от жанра?
Едно време мои съученици отказваха и да чуят за книги-игри, след като бяха попадали на книги на Сим Николов, едната беше "Черният петък". А "Кръвта на зомбитата" е доста по-слаба откъм история, да не говорим колко пъти ще загине един новак, преди да налучка вярната пътечка и да се научи да хвърля зарове като админа.
![]()
Лабиринт с един-единствен успешен път е, както многократно беше казано. Би трябвало и сам до го знаеш. Не ми приписвай определения, които не съм използвал.
Едно време мои съученици отказваха и да чуят за книги-игри, след като бяха попадали на книги на Сим Николов, едната беше "Черният петък". А "Кръвта на зомбитата" е доста по-слаба откъм история, да не говорим колко пъти ще загине един новак, преди да налучка вярната пътечка и да се научи да хвърля зарове като админа.
![]()
Нали била праволинейна беСега пък викаш да налучка вярната пътечка
В играта има доволно количество аптечки, които да използваш.
Торо, посочи достойнстава, които смяташ, че протежава книгата - игра, история, стил, хумор, герои. Какво добро има, та да си струва?"Blood of the Zombies", издадена на български ще е тласък за жанра.
Увеличава гамата, която в момента имаме в "новата вълна", това не са книги-игри, които са генерално по-добри или по-лоши от останалите, просто са различни и за всеки влак си има пътниците. Допълнителна книга в редките редици на жанра с такъв качествен арт, визия и от популярен (легендарен за жанра) автор е огромен плюс и всякакви предположения (спекулации), че може да навреди са далеч от истината и пречат в момента на хората, които се опитват да направят нещо. Ако някой иска да преведе и изададе нещо по-добро, няма лошо.
Хамелеона е прав за думите ми по-рано за вълните и мутирала плът и аналогията. Истината е, че съжалявам искрено, че съм ги казал, че не бях прав, бях афектиран, емоционален и по-близко до това, което мисля е, че съжалявам, че авторите можеха да създадат по-добра организация, екип, да вложат повече старание, за да дадат всичко от себе си; струваше ми се, че с още малко труд можеше да се завиши значително качеството и това, че не беше положен ме ядосваше, а не някаква лична субективна оценка върху способностите на авторите. Не бях прав да правя въздухарски оценки на ефекта.
Прав си, че спекулирам. Затова си купих Blood of the zombies и тези дни ще напиша реално какво мисля за тази КИ."Blood of the Zombies", издадена на български ще е тласък за жанра.
Увеличава гамата, която в момента имаме в "новата вълна", това не са книги-игри, които са генерално по-добри или по-лоши от останалите, просто са различни и за всеки влак си има пътниците. Допълнителна книга в редките редици на жанра с такъв качествен арт, визия и от популярен (легендарен за жанра) автор е огромен плюс и всякакви предположения (спекулации), че може да навреди са далеч от истината и пречат в момента на хората, които се опитват да направят нещо. Ако някой иска да преведе и изададе нещо по-добро, няма лошо.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas