Получени "Благодаря": 2225
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Не съм играл "Приказки от храма на чудесата", но вчера разиграх "Кръвта на зомбитата" и искам да ви кажа, че аз книга игра, която да е била по-далеч от истината като система, не съм виждал.
Стигнах до един момент, в който реших, че аз тая книга няма да я преиграя, затова и си продължих да играя като зомби, разбирайте с отрицателно Здраве. Е, няма такава гняс. Завърших с близо 50 предмета, които носих ГАДЕ?!?, -154 живот, бях най-размазаното зомби евър(смятайте, дори не съм бил близо, а не мога да кажа, че това беше от някаква съвършена грешност на изборите). Отделно, че имаше мега безумия като: "падаш от 5 метра, изкълчваш си крака, губиш 1 точка живот!"
Браатлеее, първо...първо, ако нормален човек падне от 5 метра и се размине с едно изкълчване на глезена(в лошия случай), то трябва да си купи пожизнен фиш за тотото. Второ, за изкълчване на глезена да ти се взема 1 ТЖ е малко. Поне да ги беше облякъл по-адекватно в описания. Абе, думи нямам.
Книгата беше 90% шанс, който е слабо балансиран.
10-15 преигравания с максимални зарове или...? Защото имаше моменти като канализацията с плъховете, която или избягваш, или се натрисаш с помпа 1з+5 на 24(не помня броя) плъха. Еми, сори, ама при максимални зарове още в началото на играта отнасям 15 щета. А аз съм много далеч от максималните зарове. Плюс това аз не виждам какво общо имаше тази книга с геймърството. Тя беше извънредно линейна. Беше ми малко като бял лист, на който трябва да направя непрекъсната линия, която да мине през всички определени точки по определен ред, без да знам къде са точките. Е, да, ама не. Аз за такива работи нерви нямам.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas