• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
ОБЩИ ФОРУМИ
/
Общи приказки
/
PC игри и конзолни
/
Star Craft 2

Star Craft 2

• 1
  • ...
  • 13
  • 14
  • 15
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
07 Юли 2015 17:48
seriosblack's Avatar
seriosblack
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 3
Star Craft 2 #107526
Впрочем от няколко месеца насам има бета за Legacy of the Void. Ако сте заявили че искате да получите достъп може да проверите дали са ви дали такъв. Аз отскоро имам и ако някой иска да се пробва тага ми е- IllusiveMan 415
Също така когато влезете в играта има чат(същия като в Heroes of the Storm). Ако въведете в чата "/join bulgaria" или "/join psi" ще може да намерите други българи които има достъп до бетата и може да играете с тях. Това са единствените български канали за които знам аз. HF

П.С. Искам да похваля Ринглас, който само за 1 сезон успя да стигне до ранк платина и вече играе срещу диаманти, което означава че скоро може да мина още една дивизия нагоре. БРАВО

The dark side of the force is a pathway to many abilities some consider to be...unnatural

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

31 Юли 2015 22:14
ringlas's Avatar
ringlas
Поддръжка
Поддръжка
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1043
Star Craft 2 #107903
Аа, мерси, seriosblack! Пропуснал съм твоя пост!

И аз получих достъп до LOTV и то съвсем скоро, но още не съм я пробвал! Смятам скоро да се пренасям нататък да разиграя няколко unranked игри и да пробвам archon mode.

Успях да стигна 1-ви ранк gold през първия си сезон на тази игра, 1-ви ранк platinum през втория, както и по пътя към diamond през третия си сезон, за да пробия най-сетне при "диамантите". Да се чуди и мае човек колко странно за мен бе да отделя толкова време за нея покрай всичко, но ми носи огромно удоволствие. Смея да твърдя, че това е една от най-трудните игри ever, доста отвъд Warcraft 3.

Компютърни и мобилни книги-игри от Прайм Геймс
Прикачени файлове:
125_e26c6bb1746e5d9920a78f77cd0c7bd0.jpg

26 Окт 2015 23:54
Ал Торо's Avatar
Ал Торо
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 2338
Star Craft 2 #109260
Чак сега изиграх зергската кампания. Нямам думи колко безумно слаба е историята, това е две дъна под каквото и да било на близард :-)
И не говоря за глупости от сорта на токчетата на Кериган, а за малоумната сапунка, фонкуса върху някакви любови и шепа персонажи и тотално игнориране на междувидовата война. Диалозите, развитието на героите... въобще нямам думи колко е зле...

Иначе като Gameplay си струва, както винаги.

27 Окт 2015 00:20
Wukong
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 18
Star Craft 2 #109261
Аз лично скипвах историята и се кефех първично на геймплея.

27 Окт 2015 00:59
Ал Торо's Avatar
Ал Торо
Автор
Автор
Скрий Още
Star Craft 2 #109262
По-хитър си бил от мен, определено :-)
Между другото, който не е гледал Carbot Animations, да навакса, супер добри са - особено тези за старкрафт:
www.youtube.com/user/CarbotAnimations

ПП. А, и да добавя за анимациите - не знам на кого му е хрумнало, че Street Fighter битки са гениална добавка към кампанията на Старкрафт...

27 Окт 2015 04:00
ringlas's Avatar
ringlas
Поддръжка
Поддръжка
Скрий Още
Star Craft 2 #109263
Carbots e добро, особено ако човек познава метата, която е породила тематичното видео.

Аз не съм играл кампанията, но имам Starcraft книгите по историята от скоро, така че в някакъв момент ще ги прочета и ще наваксам.

Btw този сезон ще завърша в Diamond, а от следващия почвам новия експанжън - Legacy of The Void.

27 Окт 2015 07:58
Lachdanan
Таласъм
Таласъм
Скрий Още
Получени "Благодаря": 10
Star Craft 2 #109264
Едва ли клишираността в игрите на Близард може да учуди някого. Всъщност експанжъна е стъпка нагоре в сравнение със захаросания до повръщане хепи енд в оригиналния Старкрафт 2.

Уейн поискал от мен извинение. Аз предлагам да му дам удовлетворение.

27 Окт 2015 19:02
Ал Торо's Avatar
Ал Торо
Автор
Автор
Скрий Още
Star Craft 2 #109269
Мда, мен не ме учуди клишираността (по-скоро очаквах още от същото), просто съвсем обърнаха фокуса върху драмата на два героя и тотално игнорираха всичко останало, сякаш чак така не е било, ама за Wings of Liberty може и да си прав. И аниместилизацията ме изнерви до краен предел.

Между другото и геймплея са го поизпуснали, аз малко съм играл SC2, със зерг въобще, а тотално сгазих мисиите без грам затруднения с една единствена тактика - roaches + roachlings и Кериган посредата с Mass Heal и Kinetic Blast + двойни работници и instant overloards. На 4-тата минута ходи една безсмъртна топка из картата и изнася, отделно мисиите не са предвидени да се развиваш двойно по-бързо и още с началния push ги обезсмислях - всички timed мисии бях 2-3 стъпки напред. Да, играх само на Hard, има и Brutal трудност, но аз съм много слаб, значи и brutal ще е супер лесно за добър играч.

27 Окт 2015 19:16
Meriadoc's Avatar
Meriadoc
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 601
Topic Author
Star Craft 2 #109270
Мен пък ме изкефиха и двете кампании. Да, по-слаби са от тези в единицата като развитие на историята, но не фрапиращо. Не ме и подразни акцентирането върху Рейнър и Кериган - дори се вълнувах
Внимание: Споилер! [ Click to expand ] [ Click to hide ]
когато стана ясно, че Сара може да си възвърне човешката същност. После, обаче ми се стори чийзи, че на десетата минута в кампанията на зерга всичко се връща постарому.
Трагедията с историята е в Диабло 3 - там направо не мога да повярвам какво са сътворили. Сякаш я е писал някой третокласник. Относно трудността - да, лесничка е. Аз я минавах на брутално и само на 3-4 мисии ми се налагаше на преигравам за да отключа всички постижения към мисията. Ама не знам какво се оплаквате - предложете стратегия с по-добра история и геймплей на мисиите :-)

27 Окт 2015 19:46
Ал Торо's Avatar
Ал Торо
Автор
Автор
Скрий Още
Star Craft 2 #109271
Starcraft 1 :-D
Warcraft - всички

Честно казано е трудно да се съпоставя, защото колко стратегии с вложени анимации за толкова милиони в тях знаем?
Caesar III и IV ме вкараваха много приятно в атмосферата, но там историята не е толкова дълбока; виж Myth е доста добре.

Company of Heroes има добра кампания, но е трудно да съпоставиш WW2 с космическа опера. World In Conflict много посочват за номер 1 като single player RTS campaign.
Dawn of War и Warhammer сериите вярвам, че имат добри кампании. Homeworld само multi съм я играл, но и там съм чувал положителни отзиви за кампанията.
На Цар не беше лоша като за без пари с 3-4 реплики на мисия.
Dune 2 и последващите имаха прилични кампании - C&C, RA и т.н.

Ако говорим от кинематографска гледна точка - да, SC 2 е добре, но потърсим ли смисъл - кажи речи всяка игра я бие, дори без да има история ще е по-добре от това...
За мен е впечатляващ спада на Blizzard - спомнете си анимацията с появата на протосите в SC1, тази с двата redneck-а, които блъснаха зерглинг, саможертвата на Тасадар, маринките в орбиталната станция, завладяна от зергите, които носеха бири в контейнера на атомната бомба. Смърта на Феникс. Отвличането на Кериган и трансформацията й. Отношенията между расите, фракциите в тях, завладяването на overmind-а, освобождението на Aiur. Предателството на Duran, войната на колониите и UED. That is EPIC shit. SC2 - Кериган люби Рейнър и мрази някой си. Всички герой са жалки вътре, зачертават изцяло предната история (явно не могат да решат какво да правят с Керигън, а mood-swing-овете й между отделните анимации са тотално противни).

Та такива неща, може би не мога да обясня защо е толкова слаба тази история, но не съм съгласен, че е характерно за стратегиите на Blizzard. За WC3 имаше също критики, но там историята е в пъти по-добра.

27 Окт 2015 20:35
Lachdanan
Таласъм
Таласъм
Скрий Още
Получени "Благодаря": 10
Star Craft 2 #109272

Ал Торо писа: писа:
Между другото и геймплея са го поизпуснали, аз малко съм играл SC2, със зерг въобще, а тотално сгазих мисиите без грам затруднения

Това е обща тенденция в игрите на Близард. Всеки потребител, та дори и умствено ощетен, да може да премине през целия сценарии. За катилите има степени на трудност и ачийвменти.

Като споменаваш сценарии на стратегически игри, най-силно са ме грабвали Command and Conquer (кампанията с NOD) и Warcraft 2. Ама аз тогава си бях по-малък и по-впечатлителен. Впрочем, тенденция е историята да се занемарява, имаше някакво изявление по повод WoW. Повечето потребители просто не четат историята. С всеки експанжън играта става все по-изсмукана от пръстите, в Warlords of Draenor Близард дори не са си направили труда да пишат flavor text за завършване на мисиите.

Уейн поискал от мен извинение. Аз предлагам да му дам удовлетворение.

27 Окт 2015 22:52
Ал Торо's Avatar
Ал Торо
Автор
Автор
Скрий Още
Star Craft 2 #109273

Lachdanan писа: писа:
Това е обща тенденция в игрите на Близард. Всеки потребител, та дори и умствено ощетен, да може да премине през целия сценарии. За катилите има степени на трудност и ачийвменти.
Прав си, че е тенденция (и не само в Близард, вече всички се целят в тъй наречения mid-core, ако не и casual) - това си личи и по наказанията за играчите - не се губи мисия при гаф (в повечето случаи) - при умиране на герой, при унищожена цел за защитаване, а просто правиш крачка назад и печелиш по-бавно. Защото hardcore играчът се надъхва при загуба, но останалите се фрустрират. Страшното обаче тук не е в лесното, а в дизбаланса, т.е. наличие на доминантна стратегия (която обезсмисля останалите). В SC1, че и Wings of Liberty пробвай да играеш с една стратегия на всички мисии, да не говорим пък с една единствена единица - пълен абсурд.

27 Окт 2015 23:37
Wukong
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 18
Star Craft 2 #109274
Аз пък играх на най-лесното възможно за ташак. Наречете ме катил и умствено изостанал ако смеете :-) ама нямам нито свободно време нито желание да зациклям на проточени мисии в стратегия предвидена за мултиплеър и след 50 сейва да си кажа - успях надиграх програмистите и експлойтнах правилно.

SC 1 прочее го преиграх доста скоро и беше доста елементе с универсална тактика с 3-4 кор единици. Brood War разбира се - оригиналната трилогия е по -лесна от casual SC2 с изключение на 1-2 мисии към края.

17 Ное 2015 13:43
seriosblack's Avatar
seriosblack
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 3
Star Craft 2 #109980
Ако някой иска да научи новите единици с отборни игри да свирка. Мн обичам да играя 2v2.
BTW Legacy of the Void кампанията е мн добра поне според мен. Бих казал че определено си заслужава.

The dark side of the force is a pathway to many abilities some consider to be...unnatural

18 Ное 2015 00:43
ringlas's Avatar
ringlas
Поддръжка
Поддръжка
Скрий Още
Star Craft 2 #110017
На мен много ми допада Lotv засега. Много по-динамична е от Hots и бързо има екшън. Аз съм навит за 2в2 или Archon стига да се засечем :-)

• 1
  • ...
  • 13
  • 14
  • 15
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
Форум
/
ОБЩИ ФОРУМИ
/
Общи приказки
/
PC игри и конзолни
/
Star Craft 2
Time to create page: 0.082 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Какво четеш / прочете последно? А как го намираш? (509 Мнения)
    • в Общи приказки / Литература
    • от Count Monte Kristo
    • 20 Юни 2025 09:30
    • Пълен списък книги-игри - Нова Вълна (209 Мнения)
    • в Книги-игри / За книгите-игри
    • от Вилорп
    • 17 Юни 2025 15:20
    • Дигитализирани заглавия (36 Мнения)
    • в Работилница / Дигитализиране
    • от ringlas
    • 16 Юни 2025 21:47

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg

Общи условия на ползване

Декларация за поверителност