• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
ОБЩИ ФОРУМИ
/
Общи приказки
/
PC игри и конзолни
/
Star Craft 2

Star Craft 2

• 1
  • ...
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 15
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 15
25 Юни 2012 03:26
seriosblack's Avatar
seriosblack
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 3
Star Craft 2 #57923
:roll:
Те много уе. Има ли ги някъде качени за безплатно сваляне?

The dark side of the force is a pathway to many abilities some consider to be...unnatural

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

25 Юни 2012 06:04
Mayday
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 33
Star Craft 2 #57924
В случая, Нова се явява абсолютна к-учка. Лъже за влиянието на таросина върху мозъка (поне според Д-р Ариел). Дори да е вярно, ghost-овете не кой зне колко по-различни. Бие се за отсрешната страна...
Иначе, Нова и Тош, поставени един до друг са интересна гледка :). До колкото знам, в един комикс са гаджета (Тош изглежда значително по-човешки).

25 Юни 2012 19:07
Lachdanan
Таласъм
Таласъм
Скрий Още
Получени "Благодаря": 5
Star Craft 2 #57962

Greed писа: писа:
По канон умира - в книгите все за Нова се разправя .

Жалко, макар и очаквано, напълно в синхрон с фемдом тенденциите на компютърните игри и развлекателната индустрия въобще.

Уейн поискал от мен извинение. Аз предлагам да му дам удовлетворение.

25 Юни 2012 19:41
Mayday
Автор
Автор
Скрий Още
Star Craft 2 #57965
малко ми е странно това с нова - ако наистина искаха да развият такъв персонаж - светлокос женски призрак, можеше да направят това със Сара. Тя поне е институция.

25 Юни 2012 19:58
Greed
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1
Star Craft 2 #57967
Институция с пипала расти :dry:

Нищо странно няма за Нова - цяла цяла игра щяха да правят с нея но я прекратиха - сценария обаче е останал а Нова е далеч по-разпознаваема за хората от рандъм негър с ямайски акцент.

25 Юни 2012 20:06
Mayday
Автор
Автор
Скрий Още
Star Craft 2 #57969
Това е само на пръв поглед. Да не забравяме, че Тош няма ириси. Определено изглежда като лошото момче. Само дето той се бори срещу императора, докато Нова е от специалните му части. Освен това Тош усеща някои от нещата, които Рейнър изживява чрез артифакта оставен му от Зератул.

25 Юни 2012 20:33
Greed
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Star Craft 2 #57973
Кое е на пръв поглед ? Няма пръв, втори и трети поглед като стане дума за разпознаваемоста на Нова 8-)

04 Дек 2012 11:09
lodshadow's Avatar
lodshadow
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 3
Star Craft 2 #64439
Някой навит за 2v2 ? Соло съм Gold иначе на двойки с рандоми последно бях Dimond,та ми се ще да поразцъкам отново.Ако някой прояви желание,пишете!

FOR HONOR !!!

14 Мар 2013 11:44
Mayday
Автор
Автор
Скрий Още
Star Craft 2 #69753
Вчера пробвах новия експанжън. Много съм доволен. В youtube има всички филмчета (cutscenes). Много драматичен сюжет с няколко обрата и една много готина и силна Сара... Която е по-объркана от всякога.

05 Апр 2013 03:47
Meriadoc's Avatar
Meriadoc
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 516
Topic Author
Star Craft 2 #71783
Минах току-що кампанията. Като цяло историята е запазила нивото от предишните старкрафти, но като че ли драмата беше по-малко от необходимото. Диалозите с нпс-тата сякаш не ми харесахa с оглед на това, че повечето са различни видове зергски изчадия, без никаква собствена история, които нямат и много мозък и само викат "йес май куин". Друго си беше с поддържащ герой като Тайкъс.
СЛЕДВАТ АДСКИТЕ СПОЙЛЕРИ :)
Внимание: Споилер! [ Click to expand ] [ Click to hide ]
Историята сама по себе си ми хареса. Не ми хареса, че Кериган стана пак гаден зерг още в третата мисия, защото ме кефи в човешката си форма. Не ми хареса още повече с това, че всички усилия от Уингс се обезмислиха. Твърде лесно върнаха лентата сценаристите. Разбирам, че това връзва мелодрамата с невъзможната любов между Рейнър и Сара, но все пак... По принцип не съм любител на хепиендите, но в тази история бих искал да има хепиенд, понеже държа много на двамата главни герои. Не би ми харесало някой от тях да умре драматично за да спаси света, а по всичко личи, че такава роля е отредена на Кралицата на Остриетата. Но да се върнем на настоящата кампания - твърде претупана работа, историята се свежда до една страничка текст, а другото е тотален пълнеж с тия праймъл зъргове и ко. Стуков, че е жив ми хареса защото ми е любим герой, но не ми хареса защото това съживяване е изсмукано от пръстите и прецаква историята на Старкрафт 1. Рейнър, че беше жив е ясно за всеки с ай кю над 100 точки, все пак главен героЙ умира само при най-драматични самопожертвователни обстоятелства, с мъдра реплика преди да обрече тялото си на смърт. Така скрито-покрито - ясна бе работата. Никакъв обрат - равно от до. Не ми хареса и какво свършиха с Дуран/Наруд - много лесно умря, а той ми бе най-интересният образ още от СК 1. Имаше още много хляб в него. Въпреки пълнежите историята ми хареса, финалната сцена върза нещата с насълзения Джими. Менгск не съм сигурен, че съм щастлив, че умря - беше интересен герой, но предполагам, че сега Валериан ще го замести като новия покварен владетел на тераните и ще викаме "Ние ти помогнахме, Валериан, а ти си същият като баща си!" А той ще ни гледа снизходително и отвисоко.

Та за разлика от дяволски осраната история на Диабло 3, тук нещата запазиха нивото си, но сега очаквам твърде много от Легаси ъф дъ Войд, надявам се да го получа, но се съмнявам.

05 Апр 2013 08:23
Mayday
Автор
Автор
Скрий Още
Star Craft 2 #71788
Първо, радвам се че Мериадок все още пише във форума, защото е геймър, който уважавам. Все още не съм намерил време да свърша кампанията, но съм гледал всички кът сцени и с едно малко изключение знам какво се случва.

Внимание: Споилер! [ Click to expand ] [ Click to hide ]

Не ми хареса, че Кериган стана пак гаден зерг още в третата мисия, защото ме кефи в човешката си форма.

И аз съм на същото мнение. Но, новата зерг форма е малко по-човечна, така че бързо свикнах с нея. Явно вече не е модерно да си с голям бюст, даже и при рисуваните модели започват да се въздържат.

в тази история бих искал да има хепиенд, понеже държа много на двамата главни герои.

Мисля, че ако няма хепиенд, повечето фенове няма да го простят на Близърд и те го знаят. Надявам се в момента само да създават съспенс, за да има лека изненада накрая.

тотален пълнеж с тия праймъл зъргове и ко.

В началото ми беше интересно, но на ентата мисия взе да ми писва. Ясно е, че това е експанжъна за зерговете, но щеше да е добре да видим повече от Зератул, примерно. Но пък около него сигурно ще се върти следващия експанжън.

Менгск не съм сигурен, че съм щастлив, че умря - беше интересен герой

Голяма гад беше. Най-странното е, че в ю тюб отдавна имаше изтекъл клип с много лошо качество на финалната сцена. Близърд не промениха почти нищо от него.

05 Апр 2013 16:25
hameleona
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 10
Star Craft 2 #71816
Само една забележка.

За Близърд хепиенда ще е всъщност нещо иновативно и оригинално. Крайно време е да си размърдат малко мозъците.

Only the ladder is real. The climb is all there is!

The Warden: Elves have strange powers.
Sten: Being easily conquered does not constitute a "power".

05 Апр 2013 16:31
Bloucester
Таласъм
Таласъм
Скрий Още
Star Craft 2 #71817
Защо? Диабло винаги умира накрая...

Ейдриън Уейн писа: писа:
Щото си знаем "матриала". ;)

05 Апр 2013 17:40
SatanicSlayer's Avatar
SatanicSlayer
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 183
Star Craft 2 #71818

Bloucester писа: писа:

И понякога, като умира пуска яките предмети :D

Избери своето приключение

06 Апр 2013 00:12
hameleona
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 10
Star Craft 2 #71826

Bloucester писа: писа:

Ами, в единия случай се набива в челото ти, където трябва да водиш вечна битка с него.
В другия и тримата (уж) умират, но светът е прецакан, поулацията е съкратена с 9/10... о, и проклетата планина литва във въздуха, след като тираел унищожава уърлд стоуна.
По-късно се оказва, че и това е било типичната за близърд "победа", поне според това, което съм чел за тройката.

Only the ladder is real. The climb is all there is!

The Warden: Elves have strange powers.
Sten: Being easily conquered does not constitute a "power".

• 1
  • ...
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 15
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 15
Форум
/
ОБЩИ ФОРУМИ
/
Общи приказки
/
PC игри и конзолни
/
Star Craft 2
Time to create page: 0.071 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Metal Heroes and the Fate of Rock (1 Мнения)
    • в Нови книги-игри / Чуждоезични книги-игри
    • от Ал Торо
    • Yesterday 14:29
    • Първи конкурс “Зар и Петле” 2023 (41 Мнения)
    • в Събития, конкурси и инициативи / Конкурси
    • от Cliff_Burton
    • Yesterday 08:59
    • Продавам книги-игри на Английски език (1 Мнения)
    • в Книжна борса / Продавам
    • от banskidedo
    • 29 Ное 2023 16:30

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg