Получени "Благодаря": 5
С тази разлика, че е напълно НЕВЪЗМОЖНО някоя игра да прилича на Silent Hill. Такова твърдение е чисто богохулство срещу единственото божество, пред което съм готов да се преклоня - Silent Hill.Побъркал съм се за тази игра. Определят я като микс между Сайлънт Хил и Туин Пийкс, а въпросните са ми едни от най-любимите произведения на изкуството.
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Какво ти е мнението за Origins, Homecoming и Shattered Memories?
С тази разлика, че е напълно НЕВЪЗМОЖНО някоя игра да прилича на Silent Hill. Такова твърдение е чисто богохулство срещу единственото божество, пред което съм готов да се преклоня - Silent Hill.Побъркал съм се за тази игра. Определят я като микс между Сайлънт Хил и Туин Пийкс, а въпросните са ми едни от най-любимите произведения на изкуството.
Това е и моето мнение. Казваш, че Дедли премънишън не е сайлънт хил. Последните 3 Сайлънт хила не са Сайлънт хил. Изобщо не може да става дума за оная атмосфера, която имат тоталните шедьоври 1 и 2 и леко изоставащият 3. 4 също си е Сайлънт хил, макар и малко по-слаб. Тезата обаче ми е друга. Следващите три аз не мога да ги определя като Сайлънт хилове, въпреки че носят името. Това обаче не ми пречи да ги харесвам - много добри игри.Единствените ИСТИНСКИ Silent Hill игри са 1, 2 и 3, донякъде и 4
Те и Ориджинс и Шатърд мемърис не са на Конами. И май точно това играе ролята да се губи истинското сайлънт-усещане. Няма ги японците.Homecoming - това е съвсем друга история. Самият факт, че не е на Konami е достатъчен да кажа, че НЕ Е Silent Hill, а нещо съвсем различно, въпреки че ми хареса... отчасти.
Ако си фен на сървайвъл хоръра (и имаш хбокс) просто е престъпление да не си я купиш. Още повече, че по сайтовете я има за 25-30 лева с доставката. Иначе Пешката е прав, че и гиърсите са супер игри, бих добавил за себе си и "Alan Wake", но пак са си доста пари, особено като имаш ПС3...
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas