• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
ОБЩИ ФОРУМИ
/
Общи приказки
/
PC игри и конзолни
/
Re: Diablo 3

• 1
  • ...
  • 14
  • 15
  • 16
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
22 Май 2014 14:58
xsmind's Avatar
xsmind
Духът на Прерията
Духът на Прерията
Скрий Още
Получени "Благодаря": 24
Re: Diablo 3 #89139
Не искам да разрушавам вълшебния легендарен лилав замък на мечтите, който са ти съградили Близард, но до следващата година, при подобен дропрейт всички играчи ще бъдат екипирани с легендарни предмети, и това дали падат на 40 секунди или 40 минути би било без значение.
По-вероятно е скоро да са подготвили нещо с легендарно-титанично-исторически предмети, което трябва да бъде заплатено допълнително и за да има достатъчно много играчи, които искат да са легендарно-титанично-исторически, трябва да пренаситят с обикновено-легендарни предмети.

Roger, roger!

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

23 Май 2014 02:45
Away
Meriadoc's Avatar
Meriadoc
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 500
Re: Diablo 3 #89176
Не вярвам да почнат да крадат пари и от Диаблото. По-скоро ще пускат пачове с нови и нови все по-могъщи предмети за да поддържат интереса, не е нужно да бъдат нов разред. Всичко това води до калпава инфлация, но изглежда това искат хората.
Следните потребител(и) изказаха благодарност: George-AL

30 Май 2014 16:37
bside
Нещо, някакво, такова
Нещо, някакво, такова
Скрий Още
Получени "Благодаря": 0
Re: Diablo 3 #89590
Аз също не вярвам да пускат друго платено съдържание, освен евентуално бъдещ втори експанжън :-)

РОС ще удари конзолния пазар през септември, така че Близард няма да са закъсали за приходи, да ги ожали човек :-)

Да се похваля, днес все едно намерих четирилистна детелина в играта - чукнах 80-о ниво Парагон и събрах общо 4-5 легендарни, вкл. едни ръкавички ( us.battle.net/d3/en/item/st-archews-gage ), които се ри-ролнаха много добре със сила при енчантване и една от безкрайните поушъни (е те такова нещо даже не знаех, че съществува досега) - www.diablowiki.net/Bottomless_Po ... _the_Leech

Описанието й е яко, нещо като: "Абе не знам това как го направих и как никога не свършва, обаче няма съмнение, че съм най-добрият аптекар на нашето време" :-)

03 Дек 2019 16:40 03 Дек 2019 22:08 от ringlas.
ringlas's Avatar
ringlas
Поддръжка
Поддръжка
Скрий Още
Получени "Благодаря": 851
Topic Author
Re: Diablo 3 #132893
Diablo 3 измина доста път, смени творчески директори. Постепенно с expansion-a си и Loot 2.0 направи една от най-големите redemption истории в AAA гейминг индустрията. Освен финансови успехи, все пак успя да спечели и задържи ново поколение фенове, макар и да загуби болшинството стари. Определено Nintendo Switch порта беше един от ходовете, които вдъхнаха още години живот на играта.

След миналгодошния провал с Diablo Immortal, станал причина Blizzard да са един от големите майтапи в интернет, тази година Diablo 4 демото ме впечатли с невероятния си трейлър, с визията си, и изобщо ще се чака с огромен интерес. Покрай Diablo 4 hype-а ме засърбяха ръцете да разцъкам отново Diablo 3, след като по-рано през годината минах Diablo 2 solo self-found на hell с няколко героя. Уви, колкото и да съм фен на Diablo 2, не е здравословна за очите ми, когато я играя на 4К монитор.

На тройката й бях отделил 5-6 часа игра, когато си я купих навремето и 10-на часа игра, когато излезе Reaper of Souls. Може да се каже, че не разбирах в действителност какво е Diablo 3 и за кого е предназначена. Сега, покрай новият сезон, най-накрая седнах да гриндя така, както си му е редът.

След 260 парагона на Некромансъра ми и 700 парагона на Crusader-a, минавайки Greater Rift 101 за 12 мин, мога да кажа, че съм удовлетворен. Все още не смятам, че е по-добра от Path of Exile, камо ли от Diablo 2, но все пак мога да оценя, че са сътворили страхотен продукт.

Screenshot001.jpg

Компютърни и мобилни книги-игри от Прайм Геймс
Прикачени файлове:
Screenshot001.jpg
Следните потребител(и) изказаха благодарност: Efix7, ninja_senso, George-AL

04 Дек 2019 09:27
Efix7's Avatar
Efix7
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1190
Re: Diablo 3 #132904
Направил си "Златната машина" за XP, много яко!

Играл ли си я от Nintendo Switch? Според мнозина е по-дървено управлението от PC. В Path of Exile има огромна свобода по отношение на комбинациите и модификациите и вече всички aRPG се сравняват с нея.

A какво мислиш за Torchlight Frontiers, дали ще е достойна конкуренция на Diablo 4?

Редактор - 24 произведения
Автор - 20 книги (6 издадени)
Дигитализатор - 32 iPDF книги-игри
Организатор - "Вълшебен зар" 2018-2022
Популяризатор - "Панаир на книгата" 2019-2023

04 Дек 2019 12:23
ringlas's Avatar
ringlas
Поддръжка
Поддръжка
Скрий Още
Получени "Благодаря": 851
Topic Author
Re: Diablo 3 #132906
Кои са тези мнозина? Polygon нарекоха версията "почти перфектен порт", а в Reddit болшинството играчи й се кефят. Даже там падат неща, които компютърната версия не ги е и виждала :D

Според мен единствената възможна достойна конкуренция на Diablo 4 е Path of Exile 2.0, която обявиха съвсем наскоро на Exile Con.

Компютърни и мобилни книги-игри от Прайм Геймс

• 1
  • ...
  • 14
  • 15
  • 16
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
Форум
/
ОБЩИ ФОРУМИ
/
Общи приказки
/
PC игри и конзолни
/
Time to create page: 0.180 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Най-готината корица в жанра (80 Мнения)
    • в За заглавията от първата вълна / Общи приказки
    • от gbm
    • Today 13:43
    • Първи конкурс “Зар и Петле” 2023 (8 Мнения)
    • в Събития, конкурси и инициативи / Конкурси
    • от logus
    • Today 11:41
    • FALLOUT (50 Мнения)
    • в Общи приказки / PC игри и конзолни
    • от Radko
    • 01 Окт 2023 20:25

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg