• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
ОБЩИ ФОРУМИ
/
Общи приказки
/
PC игри и конзолни
/
The Wolf Among Us

The Wolf Among Us

• 1
  • 2
  • 1
  • 2
11 Фев 2014 13:40
Meriadoc's Avatar
Meriadoc
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 500
The Wolf Among Us #86569
Тия дни изиграх двете серии една след друга. Много силни персонажи. Историята е интересна, но не е нещо, което не е правено хиляда пъти. С тези колоритни герои, обаче, сработва много добре. Геймплейно е 1 към 1 с Уолкинг дед, с разликата че за два епизода има 1 пъзел и то е на такова ниво, че ти става тъжно. Много кофти, че игрите поеха в насоката да стават все по-опростени, та да могат и най-тъпите американци да ги минават и да се чувстват значими. Като си затворим очите за този пропуснат потенциал, играта е много добра. Яко е, че и двата епизода завършват бомбастично и те карат да очакваш с нетърпение следващите. Туистът от началото на втори епизод може би е малко евтин, но... Най-важното за да се направи равносметката ще бъде тежестта на изборите и техните последствия. С оглед на обещанията и финалния резултат в Уолкинг дед, а и в МЕ, все повече се убеждавам, че игра с истински променящи историята избори би била твърде неизгодна икономически, защото ще трябва да се вложат двойно повече средства и време, а продажбите ще си бъдат същите.

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

10 Май 2014 01:24
Meriadoc's Avatar
Meriadoc
Автор
Автор
Скрий Още
The Wolf Among Us #88664
Изиграх и трети епизод, много през просото са започнали да я карат - не знам имаше ли и 30 минути игра. В самото начало бях дал пауза, а като дадеш пауза има секция с ачивмънти, на петата минута ми беше дало ачивмънти - "complete part 1 of episode 3" и "complete part 2 of episode 3", а в епизода са общо 5 части. Направо несериозна работа. Иначе серията беше много динамична и отново с интересни обрати. Не открих никаква връзка с предишни избори, което е кофти.

10 Май 2014 23:39
xsmind's Avatar
xsmind
Духът на Прерията
Духът на Прерията
Скрий Още
Получени "Благодаря": 24
The Wolf Among Us #88693
Доста хейт са събрали заради късите епизоди и май са обещали в 4-ти еп. да се поправят и да не е толкова къс и претупан.

Roger, roger!

16 Юли 2014 02:23
Meriadoc's Avatar
Meriadoc
Автор
Автор
Скрий Още
The Wolf Among Us #92672
Нищо не са оправили :-) Последният епизод беше под час. Но нищо, по-добре да са къси, но яки, отколкото умишлено разтегнати. Току що завърших сезона, финалът е бомбастичен. Дано скоро пуснат втори сезон...

03 Май 2015 01:57
Ал Торо's Avatar
Ал Торо
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 2045
The Wolf Among Us #105196

Ал Торо писа: писа:
Аз ще я чакам на 50% по Коледа, така или иначе няма да мога да я изиграя преди май.
Done. Много яка е играта, грабна ме най-вече с атмосфера, после с персонажи и история (gameplay няма много, както знаят любителите на TellTale). За мен Walking Dead е по-добра с малко, а в самия Wolf най-интересни са първите епизоди, но като тегля черата - една от абсолютно задължителните игри.
Вторият сезон за жалост не се очертава да го бъде (скоро) :sad:

Можете ли да препоръчате нещо друго добро на TTG, със сигурност ще пробвам Tales from Borderlands и Walking dead 2, вероятно и троновете, но се чудя за Back to the future, Jurassic Park и по-лекичките Sam n Max и Monkey Island.

03 Май 2015 13:12
Meriadoc's Avatar
Meriadoc
Автор
Автор
Скрий Още
The Wolf Among Us #105199
За Троновете чувам много добри отзиви, но не ми остава време да ги пробвам :sad:

03 Май 2015 18:18
The Demon
Нещо, някакво, такова
Нещо, някакво, такова
Скрий Още
Получени "Благодаря": 0
The Wolf Among Us #105200
Има една игра която е 1 към 1 с тия, но не е на Telltale. За Life is Strange говоря. Засега са излезли 2 епизода и всеки момент се очаква 3ти. Сюжета е някаква фантастика, където главната героиня вижда края на света (или някакво голямо бедствие) и може да се връща времето известно време назад. Засега най-много до 10-20 мин. Тука изборите дето правиш май са важни, но засега не съм стигнал до момента в който ще има някакви последствия. Освен че една умря де, но няма да говоря повече да не издам нещо :-)

23 Юли 2015 17:51
glatzial
Асасин
Асасин
Скрий Още
Получени "Благодаря": 0
The Wolf Among Us #107834
Джиткам паралелно Троновете и Бордерлендс на Telltale. Преди това минах и Вълчо. При Вълка последните епизоди силно ме разочароваха. Започна страхотно и след това според мен я оплескаха.
За сега и Троновете и Бордерлендс добре се движат, като Бордерлендс е супер-мега-хипер-уникално-бомбастично-бадас яка. И да не сте разцъквали RPG-пуцалката ще ви хареса. Разбира се ако сте фенове на поредицата препратката към оригиналните игри са постоянни и играта разкрива много от историята на света.

• 1
  • 2
  • 1
  • 2
Форум
/
ОБЩИ ФОРУМИ
/
Общи приказки
/
PC игри и конзолни
/
The Wolf Among Us
Time to create page: 0.054 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Карибски вълни 2: Съкровището на вълчицата (67 Мнения)
    • в Списание Книги-игри / Всичко за списанието
    • от Georgi
    • Today 15:41
    • Приключения в Балара (171 Мнения)
    • в Работилница / Проекти
    • от Efix7
    • 20 Сеп 2023 13:37
    • Премиерни дати (147 Мнения)
    • в Книги-игри / За книгите-игри
    • от Ал Торо
    • 19 Сеп 2023 15:09

За контакти