Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Разбира се има и разни стийм версии, които са безпари, но аз лично не виждам смисъл в тях.
Защото плащаш пари за нещо, което после седи на някакъв сървър през два континента. Аз искам като купя игра да си я имам на диск, първо защото ми харесва да колекционирам физически обекти, второ защото обещавания безкраен съпорт за дадени игри е нещо съмнително за мен. Изпитвам резерви дали след 15 години стийм ще поддържа играта, която съм си купил днес от тях, също както е съмнително дали въобще ще има стийм след 15 години. Разбира се има и контрапункт: "Ами ако стане пожар и ти изгорят игрите?" Предпочитам да поема този риск, пред другия
Стиим версии откривам за $11.
Аз си взех CKII от Humble Bundle за 8$ преди няколко дни, но понеже не съм играл EU и други подобни, все още не се ориентирам добре в тази.
Колкото до съпорта - ако съм решил да си пусна нещо за игра след толкова години, няма да плача ако играя на версия 1.0 вместо на 1.3, очевидно съм го направил заради носталгията, а не заради най-големите новости в играта.
Разликата е, че като притежавам играта на диск, зависи само от мен как ще си намеря сидиром, как ще си инсталирам стара операционна система или ще търся емулатор. Все неща, които може да предизвикат затруднение, но са съвсем постижими. Ако гог го няма как ще си пуснеш играта? Или пък ако си харесваш някоя не особено популярна игра и гог решат че вече не я поддържат. Щото такива работи стават и сега, конами например редовно спират поддръжка на старите си футболни игри. Ако имаш PES 2011, който е само на 3-4 години, вече не можеш да го играеш онлайн, щото сървърът е закрит.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas