• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
    • Зала на славата
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
    • Хронология
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
ОБЩИ ФОРУМИ
/
Общи приказки
/
PC игри и конзолни
/
NBA2k14

NBA2k14

• 1
  • 1
22 Юни 2014 04:39
Sando
Духът на Прерията
Духът на Прерията
Скрий Още
Получени "Благодаря": 70
Topic Author
NBA2k14 #90920
Започвам с уточнението че съм тренирал 16-17 години (+/- една-две) баскетбол и гледната ми точка е крайно изкривена.
За играта значи.Изпуснах няколко издания на NBA и не бях в крак с нововъведенията.А те са МНОГО.Графиката кърти (отново с уговорката че играя на 42инчов телевизор - предполагам на по-малък екран няма да е толкова детайлно).Изкуствения интелект е напреднал много - особено ми хареса начина на оценяване на играта на ,,героя"(играя предимно варианта в който си създаваш играч и играеш само с него).Разпознават се заслон/контразаслон , правилно позициониране в защита , задгърбване и много много , много действия в атака и защита.Подробностите за които си заслужава да се спомене са безброй много.Драфта чрез който влизаш в отбор , интервютата - преди самия драфт - с представители на отборите които биха те избрали , както и тези след всеки мач.Заигравките в социалните мрежи(Кевин Дюрант те предизвиква да го ограничиш до 25 точки , Леброн ти казва че няма да овладееш 10 борби и тн и тн).Повторенията след зрелищни изпълнения , коментарите, разговорите с Главния Мениджър(а те са много - за или против треньора,съотборници,нови играчи и др)Трудността е на ниво, независимо от избраната област в която избираш да си ,,надарен" започваш като пълно дърво.Бяха ми нужни два сезона(играя абсолютно всички мачове) за да си развия играча на конкурентно ниво.Аз направих 6'8 леко крило с дефанзивни наклонности.Попаднах в Далас със сериозна конкуренция на поста в лицето на Шон Мериън и Винс Картър.Първия сезон постигнах 25 победи , втория - 34.Третия спечелих титлата.В момента съм на средата на четвъртия с 40 победи и без загуба.Накратко - нужни са доста нерви и усилия докато си ,,нагърдите" дигиталното човече до нивото на звезда в лигата.
Пропуснах да спомена че джиткам на PS3 - не понасям спортни и бойни игри на клавиатура.

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

• 1
  • 1
Форум
/
ОБЩИ ФОРУМИ
/
Общи приказки
/
PC игри и конзолни
/
NBA2k14
Time to create page: 0.049 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Топ 9 любими книги (Колин Уолъмбъри) (4 Мнения)
    • в За заглавията от първата вълна / Любомир Николов
    • от Count Monte Kristo
    • Yesterday 21:38
    • Топ 9 любими книги (Блонд и Уейн) (6 Мнения)
    • в За заглавията от първата вълна / Блонд и Уейн
    • от MrMoustache
    • Yesterday 21:24
    • Топ 9 любими книги (преводни) (11 Мнения)
    • в За заглавията от първата вълна / Чуждите автори
    • от MrMoustache
    • Yesterday 21:18

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg

Общи условия на ползване

Декларация за поверителност