Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Днес започнах кампанията със Sylvan (ex Rampart). Засега играта ми изглежда по-добра от 5-цата и от 6-цата. Постарали са се да "върнат" неща от 3 и 4. Малко ме дразни chain-a на сградите и това, че имаш понякога да избираш между два варианта на сградата и единият автоматично става неналичен (това го имаше в Disciples 2, но там някак си се връзваше, защото поемаше по-определена линия за няколко сгради, т.е chain от сгради). Музиката, докато си в замъка на елфите си е чисто нашенска
Не ми харесва опцията да преиграеш битката, след като е приключила. Явно са решили да спестят връщането на autosave при некадърно изиграна битка. Това не ми харесва и засега няма да го ползвам Повече впечатления, след като направя повечеко часове на играта.
Това с избора на сграда го имаше и в петицата - добавиха го в експанжъна.
Забили са pixies при елфите.
![]()
Пропуск ако питаш мен - с експанжъните играта доби вид много по-качествен от тройката (която също беше тояга в първия си вид и повечето хора забравят, че са я играли включени експанжъни)
Това с избора на сграда го имаше и в петицата - добавиха го в експанжъна.
Възможно е, аз бързо приключих с 5-цата и не съм играл експанжъни.
Гледах в туба как можеш да правиш капани на враговете (лавина блокира проход, катапулт стреля и т.н.). Това добре ли е като геймплей, мисля, че не е имало такова нещо преди (играл съм 3,4,5 и 6)?
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas