• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
ОБЩИ ФОРУМИ
/
Общи приказки
/
PC игри и конзолни
/
HEROES VII

HEROES VII

• 1
  • 1
04 Окт 2015 00:37
nixata's Avatar
nixata
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1275
Topic Author
HEROES VII #108839
Днес започнах кампанията със Sylvan (ex Rampart). Засега играта ми изглежда по-добра от 5-цата и от 6-цата. Постарали са се да "върнат" неща от 3 и 4. Малко ме дразни chain-a на сградите и това, че имаш понякога да избираш между два варианта на сградата и единият автоматично става неналичен (това го имаше в Disciples 2, но там някак си се връзваше, защото поемаше по-определена линия за няколко сгради, т.е chain от сгради). Музиката, докато си в замъка на елфите си е чисто нашенска :-) Не ми харесва опцията да преиграеш битката, след като е приключила. Явно са решили да спестят връщането на autosave при некадърно изиграна битка. Това не ми харесва и засега няма да го ползвам Повече впечатления, след като направя повечеко часове на играта.

I've seen 'em come; I've watched 'em go,
Watched 'em rise, witnessed it and watched 'em blow.
Watched 'em all blossom and watched 'em grow.

It's all the same shit all across the globe.
I just sit back and watch the show.

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

04 Окт 2015 01:34
Rahvin's Avatar
Rahvin
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Получени "Благодаря": 586
HEROES VII #108841
Какви фиести правихме с тая игра. Израстнал съм с нея. Най - печалното е колко нямаше никакви други игри. Аз спрях да се интересувам след Хероес 5...
Тези гении не се научиха, че не можеш да правиш нова игра на практика със старото име... Механиката на битките става поне за мен безумна, а беше смешно походова стратегия да ти точи страхотни ресурси за комп. Те го направиха за да не се играе за без пари в Източна европа, ама играта им си замина.
Иначе браво, сподели още каквото знаеш, макар че все повече се убеждавам, че реалните игри на карти са най - добрата игра, след това комп игрите на карти. Останалото е просто мъка и то многочасова. Дори Age of wonders която е доста велика (3-ката говоря) пак страдата от късмета и прочее твърде много, но мисля че на практика аз съм слаб там, тъй като обичам да играя, доста особенно на стратегии по приницип.

Във време, когато родният ни книжен пазар е узурпиран от пълчища бездарни занаятчии, готови на всичко, за да задоволят и най-ниските масови вкусове, Той не грачи в...

04 Окт 2015 02:38
SatanicSlayer's Avatar
SatanicSlayer
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 183
HEROES VII #108843

nixata писа: писа:
Днес започнах кампанията със Sylvan (ex Rampart). Засега играта ми изглежда по-добра от 5-цата и от 6-цата. Постарали са се да "върнат" неща от 3 и 4. Малко ме дразни chain-a на сградите и това, че имаш понякога да избираш между два варианта на сградата и единият автоматично става неналичен (това го имаше в Disciples 2, но там някак си се връзваше, защото поемаше по-определена линия за няколко сгради, т.е chain от сгради). Музиката, докато си в замъка на елфите си е чисто нашенска :-) Не ми харесва опцията да преиграеш битката, след като е приключила. Явно са решили да спестят връщането на autosave при некадърно изиграна битка. Това не ми харесва и засега няма да го ползвам Повече впечатления, след като направя повечеко часове на играта.

Това със сградите е много добре. Една идея в повече мисъл :-)

Избери своето приключение

04 Окт 2015 14:10
Wukong
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 18
HEROES VII #108845
Това с избора на сграда го имаше и в петицата - добавиха го в експанжъна.

04 Окт 2015 15:15
nixata's Avatar
nixata
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Topic Author
HEROES VII #108848

Wukong писа: писа:

Възможно е, аз бързо приключих с 5-цата и не съм играл експанжъни. Иначе в момента ме дразни това, че само по време на битка мога да цъкна на някоя моя единица и да прочета за специалните й умения. Например, в замъка като дам десен бутон и виждам иконките с уменията под показателите им, но те са картинки, които няма как да знам какво означават. В момента, в който пуснеш десняи бутон и се затваря прозорчето. По време на битка не е така.
Анимациите в началото на кампанията бяха уникално дървени. 7 човека си говореха край една маса, без да си движат устните и без да шават, само камерата се местеше :-)
Пуснах се на Hard и сега на второ ниво още на втора седмица компютърът нахълта при мен :-) А и кампнията с елфите явно ще е само на морски карти. Това обяснява защо имат единица, която е много силна при битки на кораб. Класическите Golden Elves тук не стрелят задължително по 2 пъти. Само ако при първият изстрел са убили поне 1 единица. Това почти винаги става, но не и срещу висок левъл единици. Забили са pixies при елфите.:sad: Unicorn-a е синя сърничка на първо ниво, и елен с големи рога като се ъпгрейдне.:-)

Уменията се препокриват с тези на 3-ката донякъде. Има ги четерите вида магии, атака, дифенс, leadership.... но сега на всеки левъл (basic, expert и master) ти се отключват и умения, които за да ги развиеш обаче трябва да изхабиш sill point-a, койтот получаваш при качване на левъл.

04 Окт 2015 15:26
Lachdanan
Таласъм
Таласъм
Скрий Още
Получени "Благодаря": 5
HEROES VII #108849

Забили са pixies при елфите.:sad:

Те оригинално си бяха там, после се отцепиха.

Уейн поискал от мен извинение. Аз предлагам да му дам удовлетворение.

04 Окт 2015 16:37
Wukong
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
HEROES VII #108850

Wukong писа: писа:

Възможно е, аз бързо приключих с 5-цата и не съм играл експанжъни.
Пропуск ако питаш мен - с експанжъните играта доби вид много по-качествен от тройката (която също беше тояга в първия си вид и повечето хора забравят, че са я играли включени експанжъни)

04 Окт 2015 16:54
nixata's Avatar
nixata
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Topic Author
HEROES VII #108851
Ами тук не съм съгласен с теб. Базовата 3-ка си беше много добра. За мен даже някои добавки в експанжъните ѝ не бяха ок. Като например некромнсерския сглобен предмет, с който започваха да вдигат личове. Както и добавения град на елементалите. Но пък в експанжъните имаше много яки и интересни кампании.

04 Окт 2015 17:31
Wukong
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
HEROES VII #108852
нямаше рандъм генератор - аз кампании не играя защото са безумни откъм баланс - играех само рандъм карти с компютъра или срещу хора. Липсата на генератор беше и основната причина Хироус 5 да не струва 5 пари в началната си версия - пакета с карти беше тъжен като съдържание.

04 Окт 2015 19:07
Rahvin's Avatar
Rahvin
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Получени "Благодаря": 586
HEROES VII #108856
Е сега има ли рандъм генератор?
Аз го играя от хероес 1.... 2 не беше лош, но 3-ката след експанджанъ за рандъм картите стана велика игра за времето си...

Във време, когато родният ни книжен пазар е узурпиран от пълчища бездарни занаятчии, готови на всичко, за да задоволят и най-ниските масови вкусове, Той не грачи в...

04 Окт 2015 21:58
SatanicSlayer's Avatar
SatanicSlayer
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 183
HEROES VII #108864
Базовата двойка е по-добра от базовата тройка.

Избери своето приключение

05 Окт 2015 12:54
kiril_ps's Avatar
kiril_ps
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец
Скрий Още
Получени "Благодаря": 830
HEROES VII #108876
Гледах в туба как можеш да правиш капани на враговете (лавина блокира проход, катапулт стреля и т.н.). Това добре ли е като геймплей, мисля, че не е имало такова нещо преди (играл съм 3,4,5 и 6)?

knigi-igri.bg/shop/

05 Окт 2015 14:24
nixata's Avatar
nixata
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Topic Author
HEROES VII #108877

kiril_ps писа: писа:
Гледах в туба как можеш да правиш капани на враговете (лавина блокира проход, катапулт стреля и т.н.). Това добре ли е като геймплей, мисля, че не е имало такова нещо преди (играл съм 3,4,5 и 6)?

Ами още не съм видял подобни неща. Видях, че имам някаква магия, която за определено време ти повиша добива на мина.:-) Вчера ме пребиха и сега ще започвам наново нивото.

• 1
  • 1
Форум
/
ОБЩИ ФОРУМИ
/
Общи приказки
/
PC игри и конзолни
/
HEROES VII
Time to create page: 0.067 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Карибски вълни 2: Съкровището на вълчицата (67 Мнения)
    • в Списание Книги-игри / Всичко за списанието
    • от Georgi
    • Today 15:41
    • Приключения в Балара (171 Мнения)
    • в Работилница / Проекти
    • от Efix7
    • 20 Сеп 2023 13:37
    • Премиерни дати (147 Мнения)
    • в Книги-игри / За книгите-игри
    • от Ал Торо
    • 19 Сеп 2023 15:09

За контакти