Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Е кое те кефи в блатните? Трагичи стрелци. Една летяща единица, посредствена. Бавни хидри. Гномовете също са зле като първа единица. Летящите змии са много гот, както и биковете, но само дотам.Това са точно расите с най-яки герои. Иначе варварите и аз не ги харесвам (изключая героите им), но блатните са едни от най-добрите раси като цяло. Mighty Gorgon-ите са номер 1. Vampir Lord-овете не ги броя, просто с тях Некрополис стават твърде добри, a Enchanters ми допълват класaцията за най-добри единици.
Е кое те кефи в блатните? Трагичи стрелци. Една летяща единица, посредствена. Бавни хидри. Гномовете също са зле като първа единица. Летящите змии са много гот, както и биковете, но само дотам.Това са точно расите с най-яки герои. Иначе варварите и аз не ги харесвам (изключая героите им), но блатните са едни от най-добрите раси като цяло. Mighty Gorgon-ите са номер 1. Vampir Lord-овете не ги броя, просто с тях Некрополис стават твърде добри, a Enchanters ми допълват класaцията за най-добри единици.
В игра срещу човек всичко се решава първата, най-късно втората седмица. По тази причина всяка единица е ценна, а 5-7 базилиска на първи ден + 2 уайвърна ти гарантира възможност да пасеш по картата, докато противника ти трябва да избягва по-сериозните противници.Вярно, че са две. А игра да се решава с няколко базилиска...
Да. Тука имаше сериозен дисбаланс. Особено ако си имаш анимейт дед.В моя опит най-играни за мулти бяха Вампирите лордове.
На турнирите некромансерът беше забранен, съвсем не случайно .В моя опит най-играни за мулти бяха Вампирите лордове.
Е кое те кефи в блатните? Трагичи стрелци. Една летяща единица, посредствена. Бавни хидри. Гномовете също са зле като първа единица. Летящите змии са много гот, както и биковете, но само дотам.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas