Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Абсолютно вярно! На трудност impossible докато извадиш ангел, нежели архангел, на вратата на замъка ти вече ще тропат бегемоти, хидри, тумби гранд елфи, весели дружини минотаври и други добри гости-коледари. Дори картата да е богата пак си е риск, ако протвникът ти е имал мъничко късмет и е добарал наметалото, дето забранява магии над второ ниво.Ключовата дума е ако
![]()
heroes3-bulgaria.com//YaBB.pl
Заповядайте в бг форума на Хироус 3. Вътре са само луди играчи и става размазващ мултиплеър!
Възможност за всеки да научи нещо и да подобри играта си!
...Като цяло най-читави са земните магии, следват въздушни и после е въпрос на вкус - огън или вода (аз най-често залитам към огън)....
"Правилната"? На каква база, това е правилна подредба? Огнените са много шик, но само срещу компютър. Толкова често се срещат артефакти срещу blind и berserk, че се губи смисъла на цялата школа. Fire wall е велкиа магия срещу компютърен опонент, но не и срещу човек. Armageddon е ужасно рискована и трудно приложима. Изобщо всички огнени магии са свързани с много "ако".
...Като цяло най-читави са земните магии, следват въздушни и после е въпрос на вкус - огън или вода (аз най-често залитам към огън)....
В лека заблуда си.Съгласен съм за земните.От там следващи са огнените,водни,въздушни.Това е правилната подредба,като последните две са на кантар малко....
"Правилната"? На каква база, това е правилна подредба? Огнените са много шик, но само срещу компютър. Толкова често се срещат артефакти срещу blind и berserk, че се губи смисъла на цялата школа. Fire wall е велкиа магия срещу компютърен опонент, но не и срещу човек. Armageddon е ужасно рискована и трудно приложима. Изобщо всички огнени магии са свързани с много "ако".
В лека заблуда си.Съгласен съм за земните.От там следващи са огнените,водни,въздушни.Това е правилната подредба,като последните две са на кантар малко....
Аз слагам въздушната школа дори преди земната по една много проста причина. Започва битката. Mass haste + tactics и на противника може изобщо да не му дойде ред да прави магии от която и да е школа.
Хайде изброй ги "многото" атефактри с/у берсек и блайнд?Битката ти срещу човешки опоненет обикновенно е само една (решитлената накрая).През останалото време се биеш с гадовете по картата и от резултата на тези битки се определя общо взето кой ще е победителя.Та тогава магии като Армагедон,блайнд,берсек,файр уал и други са незаменими с която и да е въздушна магия.А и нека не забравяне че на версията World Tournament ,на която се играят повечето турнири и на която играят добрите играчи магията Town Portal е огнена също.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas