Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Кой несретник е казал че магьосник е по-добър от воин
Колко често ще попаднете на наметалото.В повечето случаи то дори е баннато о играта заедно с топката за магиите.За Слоу съм съгласен затова и казах че земните са на 1-во място.Но не може заради единият Хейст да зачерквате всички въздушно магии.Нека имам аз Берсек,блаинд,армагерон и Таун Портал (говорим за ТЕ или ВТ на която играят добрите играчи навсякъде) пък вие ми елате с единият хеист.Вижте,по назад Нузо ви даде един форум за тази игра.Пишете там,допитайте се до добрите играчи които играят играта там и сами ще видите какво има в предвид аз.По назад видях мнения от рода че герой магьосник е по-добър от герой воин.Ако поразгледате малко онзи форум,и направите две-три игри с добри играчи от там,ви гарантирам че представите ви за играта коренно ще се променят.
Колко често ще попаднете на наметалото.В повечето случаи то дори е баннато о играта заедно с топката за магиите.За Слоу съм съгласен затова и казах че земните са на 1-во място.Но не може заради единият Хейст да зачерквате всички въздушно магии.Нека имам аз Берсек,блаинд,армагерон и Таун Портал (говорим за ТЕ или ВТ на която играят добрите играчи навсякъде) пък вие ми елате с единият хеист.Вижте,по назад Нузо ви даде един форум за тази игра.Пишете там,допитайте се до добрите играчи които играят играта там и сами ще видите какво има в предвид аз.По назад видях мнения от рода че герой магьосник е по-добър от герой воин.Ако поразгледате малко онзи форум,и направите две-три игри с добри играчи от там,ви гарантирам че представите ви за играта коренно ще се променят.
Осъзнай се, че вече не е смешно. Ако ти поразгледаш малко онзи форум, ще намериш темата за магическите скилове и как всички добри играчи категорично поставят земни и въздушни на първо и второ място (ето ти и link - heroes3-bulgaria.com//YaBB.pl?num=1264372478/0 ). И разбери най-накрая, че в 90% от игрите няма да имаш Berserk и Armageddon, а аз във 99% ще имам Haste. Ти си живееш в някакъв твой свят, в който героите сигурно заедно със съответния експертен скил им дават и всички магии от школата + 1000 spell points. На ТЕ нещата са малко по-изравнени като школи, като за целта са махнати силни магии от Земя и Въздух и са прикачени към Огън и Вода за да има баланс. Това добре сочи оригинално кои са били най-силни. Дори и там в повечето случаи (на не много дълги игри и големи карти) въздушните са за предпочитане.
P.S. Относно герой-магьосник е разбираемо само при неспазване на установените multiplayer правила. Тогава в действителност би бил предпочитан в някои случаи.
Само така и не разбрах, как Restoration of Etheria и Armagedons Blade станата ТЕ и ВТ.
ТЕ може да бъде за Tribes of East, но това е за Х5. Я си изяснете версиите. Не съм голям майстор на Х3, не съм и ходил по турнири или членувал в некви общности и т.н., та я ме светнете за к'во става дума?
Ти продължаваш да говориш за СоД,а аз ти казах че тя все по рядко се играе.Дори и ТЕ не се играе.Говоря за ВТ (но магиите са си като ТЕ)Шанса да имам поне една от споменатите по горе магии е достатъчно голям,а всяка една от тях от сама по себе си може да реши игра.Казвам ти го от опит.А това последното с героя магьосник няма смисъл да го коментирам.Бих играл срещу всеки един магьосник по каквито правила ми кажеш.Няма да бъде дълга игра
Щото си знаем "матриала".
Щото си знаем "матриала".
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas