Ех, как ме разконспирира. Да, аз съм. Макар че напоследък не играя много, но като ви чета тука, ми се доиграва. Включително на Хироус 1 и 2. Тях някой от вас играе ли ги още?
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Играл съм всички излезли Хироуси. Всички ми харесват с нещо, включително 4 и 5. Това, което играх вчера не ми хареса изобщо. Вярно, че е бета, ама бетата на Старкрафт примерно ме разби от кеф. Какво не ми харесва: менютата са отвратителни, не може да разбереш изобщо кое как се стартира - това да кажем, че подлежи на корекции. Пуснах една карта - много бедна, на квадратен километър по 1 ресурс. Вече има само 4 ресурса - злато, дърво, камък и кристал. Какво се е случило с другите - нямам представа. Дизайнът на чудовищата не ме впечатли. Сториха ми се безлични. В замъците вече не може да се влиза, а като идеш с героя ти отваря едно малко прозорче, откъдето да си правиш нещата, виждайки през това време главната карта. Губи се цялата красота от построеното. Самото строене пък е най-трагичният елемент - вместо сгради са показани главите на чудовищата, които ще излязат от тях, направено е нещо като дърво с разклонения, но в настоящия си вид е просто ужасно. Музиката също - нищо особено. Ако не претърпи драстични промени за 2 месеца ще е най-жалкият Хироус.
Heroes 4 ми хареса с дизайна на картата и особено с музиката. Музиката в четворката е една от най-жестоките изобщо в компютърна игра.С какво пък успя да ти хареса Херос 4 ? Иначе как я играеш бетата? С преордър ли си или има и друг трик?
Не забравай и калпавото AI Което обезмисляше игра срещу компютъра и още по недъгавите обсади на замъци.
Героят в битката за мене не е минус, а си доста голям плюс, който дава жестоки преимущества.
Хехе - особено яко беше да играеш кампаниите на Winds of War и да взимаш замъци на компютъра, когато той има 'само' 10-20 катапулта разположени върху кула
![]()
Щото си знаем "матриала".
![]()
Пробвайте с програмата GameRanger - по-добра е от Хамачито, с него понякога има мистериозни проблеми.Хора, имам нужда от помощ. Не мога да направя онлайн мрежа на Хироус 3
С Хироус 3 Голд версията сме и двамата. Инсталирахме с моя познат Хамачи 1.0.1.5, Правим мрежа в хамачито, отиваме в multiplayer - TSP/IP, въвеждаме с IP-to от Хамачито и нищо не става.
Ползваме един и същи рутер и сме с последователни Ip-ta. Ама не мисля, че от това проблема. Някой може ли да помогне?
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas