Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Най-добрите игри за Sega са:
Shining in the Darkness - жестока ролева игра. Просто няма такова нещо. Страхотен сюжет, комични моменти, добри съекипници, добри ефекти на последното ниво на трудност на магиите. Способност да си направиш craft оръжия с Mithril и Dark Ore, които ти дават жестоки бонуси. Особено с Dark Ore предметите стават cursedтова са най-добрите предмети в играта, но винаги имат страничен ефект.
Няма придвижване из огромен свят. Това си е чист dungeon quest, като има три нива подземия и още четири етажа нагоре в замъка на злия Lord Dark(Май така се казваше). Ох доигра ми се нещо
![]()
Така е Митко, затова не изключвах Сегата си с дни докато не я превъртя
![]()
Имах 4 адаптера за всеки случай. Аз тогава когато го играех станах вярващ човек - молех се ден и нощ да не стане късо съединение.
Същото беше и с Phantasy Star 2, където батерията не работеше и играта беше включена 5 дни. Лошото там е че ако ти умре партито, почваш отначало, а не някъде наблизо и пак да биеш това което те е убило.
След 5 дни нон стоп игра на тази феноменална игра и най-уникалния главен бос евър ми претрепа партито за нула време и останах 10 минути без да мръдна, само навременната намеса на брат ми помогна на Сегата ми да оцелее. Една седмица след това не бях сядал да играя. Не е шега работа да се биеш срещу него. Дори и в 3, и в 4 част пак си е много силен.
Търся името на една игра за Мегадрайв. С космически кораби, стрелялка, става за двама - син и червен, в космоса летят, като движението е отдолу нагоре, а не от ляво на дясно. Имаше страшно много неща за ъпгрейдване като нови оръжия и щитове.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas