Е, ама нали нормалният човек не сваля де що види торент?! Хубаво е да има информация за игри по ТВ, списания и сайтове.Абе, всичко хубаво, но малко се губи смисъла - идеята на тия предавания е да ти представят някоя игра, преди да я купиш. У назе я дърпаш от торентите и я играеш и ако станеш фен и имаш парици - купуваш я
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Само Myst, но малко - беглите ми спомени бяха - много добра графика, но фабулата не ме грабна. Пак да кажа, аз съм си стара кучка и може би просто съзнанието ми е леко изкривено.Играла ли си Myst или Black Mirror(BTW вече е готов бг пача на 3ката)?
А това за Роро беше много грозно
Нямам идея защо не ме е хванала, да си призная нямам никакви спомени вече, но то си е показателно, при положение, че помня "фабулата" на някои прастари jump&run игричкиВсъщност за Роро съм пропуснал да добавя 1 смеещ се емот. Беше шега.
Странно е че не те е хванала историята. На мен фабулата на Myst IV Revelations определено ми е в Топ 3 евър.
И не разбрах какво ще рече че си стара кучка и съзнанието ти е изкривено. Това пречи ли да харесваш игри от този век
С риск да те разочаровам - не, пускам ги и продължават да ме кефят От мийтуера ще да еТова е синдрома на "доброто старо време". Изразява се в това да нямаш ясен спомен за нещо ретро но понеже си го спомняш с много емоция въображението ти рисува графика която ти се струва перфектна. И ако направиш грешката наистина да си пуснеш "добрата стара игра" шока от реалноста действа много неприятно.
One of the PC's most acclaimed adventure games, 2000's The Longest Journey, got a sequel in 2006, Dreamfall: The Longest Journey, that got mixed reviews sales. However developer Funcom could make a third game in the series ... someday.
Speaking to Eurogamer, Funcom's Ragnar Tornquist, the creator of the first two games, said this week that it's "absolutely possible" that a third Longest Journey game could happen at some point. However, he added that Funcom is currently focuses on making its next big MMO, The Secret World. He said, "Once that's out of the way we'll talk about other stuff."
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas