Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Вярно, беше си част от играта, но можеш да си го позволиш само на някои от мисиите в определен момент. На други води до сигурна смърт, а на трети директно губиш, ако се вдигне алармата.И в един момент като ти писне да дебнеш вадиш пистолета (още помня бързия клавиш Z) и зад ъгъла разстрелваш 3-4 бараки шваби които ти идват в индийска нишка.
Вярно, беше си част от играта, но можеш да си го позволиш само на някои от мисиите в определен момент. На други води до сигурна смърт, а на трети директно губиш, ако се вдигне алармата.И в един момент като ти писне да дебнеш вадиш пистолета (още помня бързия клавиш Z) и зад ъгъла разстрелваш 3-4 бараки шваби които ти идват в индийска нишка.
Абе не е ама след двайстия опит в който не ти връзва по нормалния ти пада пердето и зачесваш. При мене още по вървежно защото ми беше бавен процесора което водеше до един вид забавяне на играта в добрия смисъл - като на забавен каданс вървяха швабите и ми даваха време да стрелям сватбарски.
безнадеждно слаб е. има и трета част: Heldorado, но не съм я играл.Наскоро разбрах, че май имало Десперадос 2:) Ама не съм го рацъквал
Не знам дали следите съвременната сцена на PC игрите, но преди половин година излезе една изключителна пипната игричка - "Shadow Tactics". Базирана е в Япония, 17-18 век, изключително пипната като визия и механики. Директна кражба е от Командос, няма нищо скрито по въпроса, но е добре направено - осъвременено и дори надградено.
Още не съм я изиграл, само демото (1во ниво), но спокойно мога да ви я препоръчам - 96% има в Steam, което си е рядко висока оценка.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas