Дано не се зарибя по тази игра както на времето на командосите, че отиде една игра ....
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
А Робин Худ е просто шедьовър! ...
Дано не се зарибя по тази игра както на времето на командосите, че отиде една игра ....
Значи отсега ти казвам - въобще недей да я подхващаш...![]()
Хах. На мен Робин Худ ми дойде доста разводнена. Геймплеят не беше толкова полиран колкото в командосите, а мениджмънта ми беше супер излишен спрямо страничната игра (а и - след първите 1-2 мисии където кьорав солдат не убих - лагерът ми беше вече пълен с разбойници, доколкото помня).
Хах. На мен Робин Худ ми дойде доста разводнена. Геймплеят не беше толкова полиран колкото в командосите, а мениджмънта ми беше супер излишен спрямо страничната игра (а и - след първите 1-2 мисии където кьорав солдат не убих - лагерът ми беше вече пълен с разбойници, доколкото помня).
Не знам на каква трудност си я играл и дали въобще си я докарвал докрая, но към последните мисии - тия хайдуци второстепенните ти трябват за бройка, да попълваш контингенти да пращаш по разни обсади, или трябва да плащаш в брой ако нямаш хора, а същевременно трябва да събереш и 100 бона за откупа на краля, тъй че аз винаги като съм я превъртал - аха-аха за малко да не ми стигнат, тъй че всеки ресурс е от значение и то голямо. Всъщност от всички комп. игри, които съм цъкал, тази игра може би е най-близката като атмосфера и геймплей до книга-игра. Е, като изключим класическите куестове.
Tази Чикагото я цъкнах и в рарбг-то и в стийма - никъде не ми излезе.
Защо ми трябваше да се зачитам в тая тема значи...
. Тука има ли вариант да се връзват зашеметените? Тия цивилни много шум вдигат, а не винаги има врата наблизо.
Изиграх Самураите и не останах особено впечатлен. ...
Робин Худ си ми остава фаворита![]()
Като се замисля май парадоксите са няколко.
Внимание: Споилер! [ Click to expand ] [ Click to hide ]Аз утрепах генерала, ти предполагам говориш за племенника на шогуна.
Проклети да сте!... Бях успял да забравя за Shadow Tactics и че искам да я пробвам... Трижди проклети даже, вече играя първата мисия!
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas