Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
По принцип и аз смятам, че повторенията могат да се избягват ри желание и че авторът трябва да има такова желание. Нещо повече, ако аз пиша книга-игра, ще ми е тъпо на мен самия да слагам едни и същи описания в няколко епизода. Но две-три съвпадащи изречения са простени, ако останалото е различно. И мен споменатите примери не ме бъркат. По-скоро ме дразнят епизоди, в които от цял абзац разликите са само две-три думи и едно указание към читателя какво да запише. Не мисля, че някой от пишещите днес в общността ни показва склонност към груби повторения, така че по-скоро това е минала работа.ВГ, то е до принципа само. Конкретните два епизода не ме бъркат и копирания текст не е толкова много, че да се набива в очи. Идеята е, че може това да се избегне при желание. За цели епизоди хам е напълно прав, а такива неща има в тигъра примерно, май го бях мернал и в кървавия меч, ама там не съм съвсем сигурен.
Първо, спокойно. Един такъв случай няма да ми развали цялостното впечатление от една книга-игра или един разказ-игра.Ами не, оказа се, че аз имам много груба такава склонност. Не мога да се сетя дали съм го писал вече, но Лорън си възвръща човешката форма в пет различни паралени ситуации и просто няма как да е различно... нито пък реакцията на главния герой. Стига бе хора, карате ме да се чувствам виновен, че съм се опитал да разчупя максимално една вечер на героите в мола, да кача преиграваемостта на макс. Изобщо, почвам да се чудя защо се хабя... От друга страна, на мнозинството, макар да не е толкова гласно не му пука особено за такива изпълнения.
Второ, все пак не разбирам защо се налага да има пет паралелни ситуации, които не се различават особено помежду си.
Второ, все пак не разбирам защо се налага да има пет паралелни ситуации, които не се различават особено помежду си.
Ами, главният герой има 3 специализации, поддържащата героиня 2, ако добавим и изборите на читателя... 5 ситуации е много малка бройка дори.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas