Това, че твои ел книги не са се продавали добре не мисля, че има пряка връзка с това, за което аз говоря. Знам, че Торо пусна Котарака в ел. вариант. Опитах да си го купя, но се оказа много трудно и се отказах (не е заради парите, а заради сложния процес). На всичкото отгоре цената му беше само с 1-2 лева по ниска от хартиения вариант.
Мнението е от Пон Ное 12, 2012 3:47 pm. Мисля, че после излязоха другите две.
Не са ли три 2012-та? Призванието, Патрула и Карибски Вълни?Аз гласувах за две. След като през 2012 бях предвидил цели 4, а се оказа само една (омнибус), вече съм резервиран.
Не мога да разбера Бранимир защо си мисли, че не може да се изкара някой лев.
Според мен ако се пускат на много ниска цена (2-3 лв.) в Андроид маркета или други ел. книжарници може да се получи нещо. Както казва Вилорп, цената трябва да е в пъти по-ниска, а и не разбирам защо изобщо трябва да се издава на хартия.
Братле, пробвай, пусни в Андроид и ми кажи има ли успех. Щото аз съм пускал мои електронни книги в 4-5 книжарници и много добре съм видял какъв е резултатът - никакъв. Колкото до изказването ти не-разбирам-защо-изобщо-трябва-да-се-издава-на-хартия няма да го коментирам. Ама ич.
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Това, че твои ел книги не са се продавали добре не мисля, че има пряка връзка с това, за което аз говоря.
А колкото до хартията - ами чел съм само 1 хартиен роман от 2011г. Но не съм и купувал ел. книга, защото смятам, че са скъпи.
А дали да пробвам в Андроид - за съжаление не съм автор на КИ, както и не съм програмист. Нямам нужните възможности за това.
Това е невъзможно, единствения шанс нещо да не се появи пиратско е абсолютно никой да не се интересува от него, но дори и тогава не е сигурно, понеже има хора, които ще го изпиратят просто за спорта. Общо взето с това го казвам вместо здравей на всеки, който реши да публикува нещо платено за Android. Ако се публикува за iOS е една идея по-сигурно, понеже самите устройства се кракват една идея по-трудно. А, ако се публикува PDF/ebook с DRM.... поемане на отговорност от разпространителя, че книгата няма да се появи пиратска .....
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas