Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
С такива момчета работя точно, има цяла тумба от 10-тина покрай мен, повечето много талантливи.Също вариант е да се преглежда deviantart и да се контактува с конкретен художник, чиято работа пасва като стил на идеите за илюстрациите и да се договори с него нещо. Понякога цената не е висока. На мен няколко пъти ми се е случвало да ми искат снимки от flickr за книги/списания, когато знаят какво искат хората, лесно се разбираме..
l) As part of editorial or advertising copy in magazines, newspapers, books, book covers, textbooks, editorials and directories provided that the print or manufacturing run(s) of such magazines, newspapers, books , book covers, textbooks, editorials and directories does not exceed two hundred fifty thousand (250,000) copies in the aggregate;
Да, точно това дойдох да напиша Аз мислех че за принтирани неща бройката 250000 е много по-малка и затова хората си купуват enhanced license.Не е вярно това. Или поне аз така заключих когато им четах легалната част. Могат да бъдат използвани под стандартен лиценз за:
l) As part of editorial or advertising copy in magazines, newspapers, books, book covers, textbooks, editorials and directories provided that the print or manufacturing run(s) of such magazines, newspapers, books , book covers, textbooks, editorials and directories does not exceed two hundred fifty thousand (250,000) copies in the aggregate;
А има ли сайт с контакти на художници или илюстратори? Български имам предвид, не freelancerСаше, тая дето ти е отворило е вакторна и при желания можеш да я разпечаташ върху сграда.
Иначе това което ми казаха познаните художници е следното:
Харесваш си стила на даден художник и му пишеш: Колко искаш за 4-5 концептуални чернобели рисунки и евентуално корица?
После се пазарите.
А има ли сайт с контакти на художници или илюстратори? Български имам предвид, не freelancer
Не, такива са си. Нямаше друго очакване от отпечатването им, този път.Аз пък съм скептично настроен към всяко нещо, което допълнително ще оскъпи крайния продукт, колкото и качествено да е то...
Иначе, доколкото разбрах от темите при сборника, проблемът с илюстрациите не е бил в самите тях, а в това, че след отпечатването са излезли тъмни...
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas