Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Хм, ако ОЩЕ някой напише Сонора, значи има голямо търсене - и ще трябва да го отразя.
Този път ще бъда песимист:
- 2,5 от Никсата - Хиперкосмос, Slang + 1
- ПГ
- Българ или Котарак
- 1,5 от Уейн (за него конкретно пак ще бъда оптимист, защото сега има дори повече логика да издава от преди)
- 0,80 Калоян ще излезе 2017
- 0,70 "Големият купон" ще излезе 2017
- 0,5 изненада
- 2 Спасания "Книги-игри"
Никола ще гледа на запад, ентусиастите ще си ентусиастват и не бих ги предвидил да се вместят в годината, освен ако не са напреднали значително до момента; Козия дори да тръгне да печата страт няма да се вмести в 2017-та. Колийн Ливингстън ще има много друга работа.
Прогноза: горе долу колкото тази година: 7+2
От СКИ
1. Лос Анджелис - познал
2. Катарзис - познал
3. Призвание герой 6 - познал
4. Котарака - лежи и мърка някъде
5. Отново заедно - На кОпон - отпуските им не съвпаднаха и за това не се събраха
От ИККИ (Не е тролене или следновогодишен хумор, просто усет)
1. Червейчето Чичко - няма много дъжд и за това не се появи
2. Асасините - тревата им е свършила
3. Сонора - познал
4. Нещо на Върдж - нема гу Ринглазъ
5. Наръчник за молитви от Уейн - наводненията отнесоха попа
От Сиела
1. Българ 4 - Неделчо изостави книгите-игри
2. Българ 5 - като готвач изкарва повече пари и поне там е всепризнат автор на пици
От други люде
1. Чавдар - стана пионерче
2. Калоян 2 - ръкописът е някъде в Гърция
3. Списание 8 - издадено
4. Списание 9 9 издадено
5. Списание 10 - но само ако се напия безпаметно, както го направих през 2005 година. - не се напих
6. 4 или 5 на Фют - стига да се броят - и да се броят, последваха примера на Неделчо.
Ко казахте за прогнозите?Призванието показа че е доста устойчиво... почти колкото списанието, та затова слагам твърдо 1-ца за него. - то оставаше това да не ми излезе
Списанията макар да цедят съфорумниците почват доста професионално да изглеждат, а и понеже имам вътрешна инфорация слагам 1-ца и за него. Макар тенденцията в последно време е да излизат по-два броя изпитвам известни съмнения. - не се оправдаха съмненията
Никсата тази година пусна цели три книжки и предполагам че догодина ще се кротне малко с поне една с потенециал за 2. - оптимистичния вариант
Българите го дават айляци, но ако се напише може и да видим българ 4. - излезе макар и под друга форма
Райков е започнал лека по лека да се Уеанизира и се издържа от нови тиражи на стари издания, но пък хвала за което. Ако пусне нещо ще е подобрено и преработено издание. - май пак имаше допечатка та се броя познал
Ще ми се да видя пътешествието от Мишо. - ц
Калоян можем да го обсъждама след като прочетем интервюто в ПГ5, но надеждата никогаж не умира. - Калоян явно е в една графа с мишо.
Уейн е обещал 4 та очаквам поне една от него. - ма съм точен бре, нищо че е преидадена.
Време е още някое голямо издателство да стъпи на сцената...
Залагам на 6 книги-игри на хартия през 2017г.
Залагам на 6 книги-игри на хартия през 2017г.
Мисля че съм познал почти точно, зависи дали броим Пътят на тигъра 2 за реално издание. С него ще станат 7 отделни издания. С важното уточнение, че броя отделни издания, без да отбелязвам произведенията, включени в тях. Иначе отиваме на доста голямо разминаване.
Аз не виждам нищо нереално в тази книга.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas