0-0 |
|
2 | 9.5% |
1-2 |
|
Няма гласували | 0% |
3-4 |
|
Няма гласували | 0% |
5-6 |
|
2 | 9.5% |
7-8 |
|
3 | 14.3% |
9-10 |
|
5 | 23.8% |
11-12 |
|
4 | 19% |
13-14 |
|
Няма гласували | 0% |
15 и повече |
|
5 | 23.8% |
Общ брой гласували: 21 ( Леден Дракон, dechoto, Yann Gamgee, halboff, the_arsonist ) See more
Асен, zebra, Monevwww, ThufirHawat, Ал Торо, Nedelcho Bogdanov, Вилорп, Stayfun, Efix7, Der, George-AL, lordbulb, kiril_ps, sycamore_bright, ze BG, Rahvin
|
|||
Само регистрирани членове могат да участват в тази анкета |
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Неделчо не е на хонорар.Неделчо е на хонорар щото на Сиела им отърва повече така, пък вярно не мога да докопам парици от тая работа вече десета година, което някак не ме притеснява.
Торо разпространява в цялата страна от 8 години насам и книгите-игри на СКИ се зареждат от големите книжарници - която колкото иска. Посмъртно и непосмъртно даваме 55%, печалбата колко е и дали я има не ме интересува - избиваме поне разходите, ако не си смятаме труда. Уейн също разпространяваше всичко, което е издал по книжарниците.Същите тия души дето са купили Неделчо не са и чували за ММ, за Котарака и прочее щото Торо продава от сайта си и в НДК. Няма и да чуят, щото Торо няма даде посмъртно 60 процента и да вземе печалба 10-20 процента. Тъй тъй...
Торо и компания държат всичките си КИ на един сайт и на два панаира в НДК ако не си разбрал използвай мозъка. Уейн продава в ъндърграунд книжарницата си, която прави явно повече пари и врява за КИ отколкото форума и сайта.
Неделчо спира да издава през Сиела. Трудно ще ти е да разбереш защо, тъй като си безкрайно далече от това, което се случва.Неделчо що не издава с СКИ? Щото Дон Мон ще се появи на три места и до там. Затова той издава с Сиела, която му дава лев и човека го четат в пъти повече от СКИ.
А, стига, бе! Разводнявам темата? Аз?
Иначе даваш ми тема и ако искаш сюжетна линия и ориентировъчен обем на лично, аз ти давам срок за изпълнение и цена, пак на лично.
Внимание: Споилер! [ Click to expand ] [ Click to hide ]То тук отиваме в off-topic и се връщаме на темата за творчеството и публиката.
Едно е да се гледа критично, а съвсем друго да се мрънка, да се броят стотинките на авторите и да се смята живота на жанра единствено по това кой къде разпространява. 21 век е, нормално е да се разчита предимно на онлайн предлагане. В днешно време може да сложиш най-добрата книга-игра във всички книжарници на планетата и пак няма да се продава добре, просто такива са времената. Може и да си направиш експеримент - пробвай да дадеш на едно случайно дете в едната ръка книга-игра (най-добрата според теб, която и да е тя), а в другата ръка таблет с пуснат Майнкрафт, примерно. Колко деца ще изберат книгата?Според мен ще клони към 5% и това в най-добрия случай.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas