Еми освен да покажат оригиналния текст. Аз направих същата грешка и взех два пъти кодовата дума за ключа.
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Пробвай на следващото разиграване да посетиш лекарския кабинетЧудно ми е, има ли начин да възстанвиш живот някъде в играта ако играеш като дебелак.
Внимание: Споилер! [ Click to expand ] [ Click to hide ]Когато влязох в собствения ми кабинет е отбелязано, че получавам кратка почивка. Там очаквах да ми възстановят някоя точка живот, но за съжаление, не стана така :) Чудно ми е, има ли начин да възстанвиш живот някъде в играта ако играеш като дебелак.
Честно казано дебелакът е по-слаб, на 1-2 места получава по-малко щети, но на други получава повече - в началото трябва да вземе баскетболна топка, за да предотврати загуба, на втори етаж е по-набутан срещу братята (макар да поема по-малко щети в даден епизод - за цялостната ситуация пушача има по-добри опции), освен това пропуска поне едни 3 безплатни точки. Има леко предимство в кабинета по руски, единствено, и то лесно се компенсира и му е ненужно, защото няма флейта заради тази топка :)Ами дебелакът може да възстановява точки Живот, там където и пушача (например с шоколадче, или в библиотеката). Иначе няма епизод, на който да възстановява точки, само защото е дебелак. Иначе общо взето, точките, които пушачът възстановява са равни на тези, които дебелакът "спестява", губейки по-малко. А и пушенето на трева си е рисково за пушача с оглед евентуалната по-голяма загуба на точки на третия етаж.
Така да опровергая повечето писали дотук - може да се мине от първия път
Внимание: Споилер! [ Click to expand ] [ Click to hide ]просто не влизаш никъде и се преструваш на зомби
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas