Това искам да го коментирам накратко, защото голямата част от читателите са останали с това мнение. И то е вярно, само по себе си и би било убийствен проблем за друга книга.- Липса на логика или пък наличие на логика, която няма нищо общо с моята. Комбинацията кой герой на коя мисия да пратиш с какъв предмет в общия случай може да се получи само на късмет. Да не говорим, че при намирането на предметите (или при избор между няколко) читателят обикновено няма идея за какво служат, нито някаква насока за коя мисия би могъл да ги използва. Почти всички предмети са полезни само в една конкретна ситуация и даването им на погрешен герой ги прави автоматично неизползваеми. Решението е проба-грешка, но при мен грешките бяха видимо повече. Точно това най-много ме подразни - налага се читателят да прави поредица от сложни избори (кой, къде, кога, с какъв предмет), без да разполага с достатъчно информация, която да го ориентира.
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Ами то не е задължително да имат знак. Тия знаци само намекват какво да очакваш в мисията. И беше добре наистина да се даде обяснение за това в правилата.Неприятна изненада беше, че трябвало да запомням знаците на мисиите...а сега де, а не всички мисии са със знак? Май не го пише в правилата?
Моля маркирайте спойлерите със съответния таг, тъй като специално за нея спойлерите са кофти нещо.
Знам, но аз нищо не съм казал. Само цитирам създателя на темата.Киро. Самата тема в заглавието си пише, че има спойлери.
Неприятна изненада беше, че трябвало да запомням знаците на мисиите...а сега де, а не всички мисии са със знак? Май не го пише в правилата?
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas