Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Японците приемат да играем покер.
Ако искаш да играеш трябва да заложиш 50 долара. Тогава хвърли три зара и запиши резултатите /ако имаш характеристики ХЛАДНОКРЪВЕН и ЛОГИЧЕН, хвърли още един зар и пренебрегни един от четирите зара по твой избор/. Това са твоите карти като най-добрата комбинация е тройка /6,6,6/, следвана от двойка /6,6/ и накрая единица /6/. В случай, че имаш същите резултати като опонентите ти, печели този с по-високи резултати /5,5,3 печели над 4,4,6, също както 4,4,2 печели над 4,4,1/. Хвърляй по три зара за всеки от опонентите ти, които са двама и записвай резултатите. Сравни резултатите, за да видиш кой е спечелил играта.
Ако спечелиш играта, получаваш 100 долара.
Ако загубиш, вадиш 50 долара от парите си.
Ако се получи равенство /и двамата играчи имат едни и същи карти/, то се решава хвърляйки един зар за всеки играч и печели този с по-голям резултат.
Можеш да играеш докато спечелиш максимум 500 долара /другите играчи нямат повече пари/ или докато не ти свършат парите.
За да напуснеш мястото, мини на 52.
За да играеш на ротативките, мини на 358.
За да говориш с играчите на билярд, мини на 246.
Решавам да поиграя на ротативките.
Залогът е 5 долара. Ако играеш на машинката извади 5 долара от парите ти. След това хвърли два зара, събери резултатите и виж следната таблица:
- Ако изкараш от 1 до 8, нямаш печалба.
- Ако изкараш от 9 до 10, печелиш 10 долара.
- Ако изкараш 11, печелиш 20 долара.
- Ако изкараш 12, печелиш 30 долара.
Можеш да играеш колкото искаш или докато останеш без пари.
По интересно щеше да бъде ако вместо три шестици се търсеше терца, тогава щеше да е наистина забавно.
[
А иначе този "проект" за кога е предвиден? И системата на игра на зар ли се базира или е само за хазарт и други случая
Аз съм играл друга книга-игра от същия автор, пак с тази система. Бива си я (а както знаете, не обичам зарове по принцип).А иначе системата на игра на мен лично много ми хареса, което е доста странно, защото не съм голям фен на употребата на зар.
Аз съм играл друга книга-игра от същия автор, пак с тази система. Бива си я (а както знаете, не обичам зарове по принцип).
За кога да очакваме?
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas