Получени "Благодаря": 82
Ами не е двуцветна. Има и жълтичко на гръбчето ( на испанското знаме). Насочих те към съседната тема за цената... пак питаш. Ако ти идва скъпа, може да помолиш някой да ти я заеме и да му я върнеш. Все пак струва почти колкото 6 кг. мандарини по софийски цени
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
никса, я раздуй малко - тази поредица "Сланг" очакват ли се други книги -игри и на каква тема? От същия автор или от други? поне - проектно.
Не е по-темата ама...целта на интервюто в списанието наистина беше да е нещо интересно и информативно...ама накрая се стигна до тиквите
никса, я раздуй малко - тази поредица "Сланг" очакват ли се други книги -игри и на каква тема? От същия автор или от други? поне - проектно.
Tъй като в списанието само се "хиля като варена тиква", ще ти отговоря тук, за да ти спестя едни 7 лв))
Ще има поне още една книга от тази поредица. Не са свързани помежду си, но са с една и съща механика на битките. Казва се "Паднали ангели" и в "Не поглеждай назад" съм сложил рекламка за нея. Ще видим дали ще има други книги от тази поредица. Аз както винаги съм скептичен и не очаквам да се харесат ))))
Никса, не е трябвало да раздаваш бройки преди панаира
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas