Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Защо да трябва първо да си намирам "автор, който може да пише" Първите ми две книги са писани от Блонд, а от 2016та до сега автор на книгите ми е Ал Торо. Или не си си направил елементарно проучване от къде тегля субсидии да им се разплащам, или тези двама автори не са достатъчно грамотни за твоите профисионални разбирания
Всъщност единствения автор (ама автор, не някви измислени), който не мога да си позволя е Майндкрайм, ама там не става дума за пари а просто с него имаме специални интимни взаимоотношения (и аз те обичам, Мишо :
ела да играем мач края на месеца)
Ха ха@BERSERK: Ouch! За такова грубо влизане с бутоните напред се дава червен картон и няколко мача наказание
А, и преди да започна, ти кой беше? Извинявай, но не те познавам, а искам да видя ти какво твориш. Или може би си редактор? Дано да не е второто! Ще е много жалко, защото когато критикуваш, ти не използваш градивна критика, а направо обиждаш.
Давай, щом си мъжкар и много ги разбираш да те видя. Даже и подсказка ще ти дам! Правилните отговори са тясно свързани с науките по Еволюционна биология, Социална динамика и Мозъчна химия. Прочети "Методът на Мистери" от Мистери, "Какво искат жените и как да им го дадем" на W. Anton, "The Natural" на Richard DeLaRuna, "The Game" by Neil Strauss, понатрупай опит с няколко сериозни дългогодишни връзки, остави зад себе си един развод, създай втори успешен брак и чак тогава ще ми е приятно да чуя мислите ти по отношение на жените.
Доообре, ще понатрупам опитпонатрупай опит с няколко сериозни дългогодишни връзки, остави зад себе си един развод, създай втори успешен брак и чак тогава ще ми е приятно да чуя мислите ти по отношение на жените.
Това по става, но примерите са като извадени от Мистери метода. И отново избора няма особено значение, защото можеш да успееш с всяко от изброените. Като "понатрупаш известен опит" стигаш до извода, че няма значение "какво", а "как" го казваш. Мога да ти развия успешен сценарии с всяка от изброените реплики. Например да комплиментиш и после да си дръпнеш валидацията и да я накараш да гони. Да се правиш на мъжкар и да я командориш - също става, ако имаш подходящо излъчване и глас. Да влезеш с негче - ок ако хванеш реакцията и и калибрираш навреме колко точно и въздейства и тн и тн. Тук даже може да се напасне избора да зависи от типа герой , който си избрал. За плужека , който описа всичко освен комплиментенето би звучало неконгруентно и следовтелно ще доведе до брутална резачка (разкарай се бе досдник, леддено мълчание на въпроса , или завъртане на другата страна1. Правиш комплимент за природната ѝ красота :: 2. Правиш комплимент за грима, който носи :: 3. Правиш комплимент по отношение на тоалета ѝ :: 4. Правиш се на велик мъжкар :: 5. Правиш неприятна забележка за едно от бижутата, които носи
Е именно де. Аз за играта говоря, не за литературата. Влизаш в някаква специфична тема , като слон в стъкларски магазин и се засягаш като те критикуват за това. На първо място покажи уважение към темата, която си хванал и я разучи по обстойно ако ще пишеш за нея.Що се отнася за литературните ми способности, не са добри и аз си го знам. Винаги съм искал да пиша книги-ИГРИ, а не КНИГИ-игри, защото ако второто ти е любимо с многото литература с него, чети си бестселърите и не се хаби да прекъсваш полета на ентусиастите.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas